dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.347
Во 90 гол примијаОвие умрените на Луксенбург не можеа да го победат !!!
Во 90 гол примијаОвие умрените на Луксенбург не можеа да го победат !!!
Све по список да им ебам , сите колена по ред мамичето нивно, на две ливчиња ме заебаа само они , ја па сигурен кавани , суарез и форлан ќе ги растурат они 1-1 ....дрвоно кавани па во последна минута добива топка од страна и форлан и суарез сами пред гол , тој шутира и промашува , кретен невиден еј , да скрши нога да даде господ.... цццц 20 ливчиња по ред се по една ме заебуваУругвај бе уругвај телиња едни матер да ви ебам да не можете дома да победите со Еквадор ццц.
Леле глупав.. тикет направив реков ќе го уплатам со 30 ден изненадувања од овие шпанциве Лас Палмас 2 , Сантандер 2 и Виљареал 2 .. и не го уплатив мака ми беше да одам уште ако остане виљареал онака ке попиздам .Зарем е можно Ксерез од Шпанија дома од Лас Палмас да изгуби???со играч поевќе цели 60 минути да неможат да израмнат а јас 1X ја чекам на 1.28 коефициент...дали е она можно господе боже
E зошто де.Од глупотилак од ништо друго не дека сум минус или не фатив ама за ова ми е криво^
Зошто бе утакмици со толку големи коефициенти ги врзувате со други никогаш нема да сфатам...
Освен ако не ти даваат сингл да ја уплатиш, а во Спортлајф на 98% од утакмиците даваат, поарно стави 100ка, отколку овака.