Попладневна дремка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш ми се нема случено попладне да дремам ама баш никогаш..

Колку често практикувате да легнете попладне и да се одморите?
Сакате ли да спиете попладне?
Дали сметате дека е само губење драгоцено време или пак супер шанса за одмор,особено ако сте станати рано одсабајле?
Секогаш кога ќе станам рано штом се вратам дома отспивам по една партија, некогаш и по 4 саати...Не ми е губење на време затоа што тоа ми е време за одмор, а и не би можело да е губење време затоа јас без тоа не би можела да функционирам, тоа ми е потреба кога ќе станам рано и не сум наспана :smir:

Мора да спијам поручек. Ке дојдам скапам од на факултет и сакал некел морат да се легнит малце :wink:

Koa идев у втора година у школо прва смена, увек практикуав да преспивам преку ден. Али сега пошо сум втора смена, неам кога да преспивам. Преку викенди преспивам коа сум уморен или поспан, како шо беше денеска. :) Си кркнав од 4 и пол до 7, сеа ноќеска ќе дежурам до кај 3-4 :pipi:

порано не спиев никогаш поручек...ама сега уморен од школото обавезно спијам секој ден од кај 5 сато поручек до 8 вечерта....не од шо неможам да издржам туку досадно е и умот само на то ме тера...

попладневна дремка имав кога бев 1 смена на школо, ќе си дојдев од тренинг во 10:30 - 11 навечер, додека се истуширам ќе помине пола саат на нет малко ќе седам и во 2 у кревет, 7 на нозе за на школо, ако бев дома во 2 часот, ке спиев, а ако бев низ град излезен немаше да спијам...:toe:

Слабо ...од ко мал неам спиено попладне, безразлика колку сум уморен или слично :smir:

Уф.. ретко ми се случува да заспијам попладне ама кога ќе заспијам тоа е скоро исто како ноќно спиенње и сум во кома едно 3-4 часа. Така да попладне скоро никогаш не спијам освен во одредени ситуации кога сум екстремно заморен

Кога сум сабајле на школо,обавезно спијам кога ќе си дојдам од школо.Од кај 2 до кај 5 секако.А сега сум поручек на школо и едвај чекам да не сменат :vozbud:

Ne stanuvam rano po sabajle si spijam do kaj mi se spie ,no ponekogas se osekam pospano porucek mi paga pritisokot pa moram da si dremnam pola sat saat ama ne sekogas.:kesa:

ооо нема нешто поубаво од попладневна дремка,посебно тоа го применував додека бев на школо и на факултет, но сега веќе се одвикнав

Обично не спијам попладне ама знае да се случи некогаш исклучок, како вчера на пример па да окапам од 3 до 7 :kesa:

Како програмиран сум да спијам од 13 до 17:jaj:.
Ова е само кога си идам од училиште и многу посвежо се чувствувам после тоа.

Порано спиев 2-3 пати годишно напладне, ама ова школово прва смена оваа година ме убива.Само што се разбудив од 4 часовна попладневна дремка:)

кога станувам рано наутро обавезно си дремнувам напладне,обично после ручек зш ако не легнам потоа нема да можам да функционирам, цело време ќе зевам и ќе немам енергија за ништо!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom