Попладневна дремка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
користам прилика.секогаш кога можам дремнувам.поарно ми е,кога ќе си дремнам.

Чат-пат ама повеке чат :) Кога ептен ми се спие дремнувам по малце ама во повеќето случаи не :)

“Дремнувам“ понекогаш и по 5-6 сати кога сум претпладне на училиште а вечерта сум легнал многу касно, а обично дремнувам понекогаш 2-3 сати кога сум многу уморен.

Мислам дека сиот ден ми е пропаднат ако спијам попладне. Се случува ретко, ако сум премногу уморна.:helou:

Често знам да легнам попладне и да поспијам.
Сакам да спијам попладне,барем пола саат морам за да функционирам после нормално.:icon_lol:

Избегавам да спијам попладне,подобро ќе издржам до 8 и сабајле по свеж,а да преспијам попладне после кога ќе станам наопаку ми е,се некој ми смета,ќе треба покасно да легнам и после сабајле око не ми се отвара:salut:

Божја убавина. :icon_lol:
Порано, ако бев доволно наспана, не успевав да заспијам било кој ден. Некако се имав навикнато да спијам попладне строго секој ЧЕТВРТОК =) Сега можам да спијам секој ден, само ретко кога сум дома ова време... Најубаво ми е во петок пред излегување да се тупнам да спијам од 5 до 8-9. После вечерта ко нова, милина :)

Koga bev mala ic ne mozev da spijam popladne. Otkoga pocnev da idam na fakultet redovno, stanuvanje vo 7 casot, a nikako legnuvanje pred 1 navecer, organizmot mi se pobuni i redovno spiev napladne.

Sega, pocnav da zabusavam na fax, pa nemam spieno napladne kojznae od koga, mi se desava da zaspijam samo koga ne spijam po cela nok za da naucam za kolokvium.

па ретко ако сум многу многу изморен си легнувам по саат и пол, два саати си ги преспивам. ама затоа на вечер пак не можам да спијам :uvo:

Obavezno prespivam popladne, pola saat - pola saat vazno moram da dremanam malku, posletoa se osekam posposobna za rabota.

Не спијам попладне..како цел ден да ми поминал ми е..а ако заспијам мора да сум мноогу мноогу уморна..ретко заспивам попладне..

Попладневната дремка е мој зен момент :wub:

Ретко спијам по пладне, обично спијам кога сум прва смена ама ретко се дешава да ме фати дремка.

Ништо не бидува од мене без добра попладневна дремка.1 ипол саат, можда и повеќе, си ги земам секојдневно.Не функционирам без неа, шо и да треба да правам, колку и да сум зафатена, ја земам дневната доза од попладневната дремка.Особено кога сум прва смена ми е ептен мерачки после школо да легнам.Татко ми нон стоп мрчи дека сум спиела повеќе одколку шо треба, but It feels great:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom