Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не ме исполажал јас си прашувам можда има некоја команда ...
Еј, некој може ли да ми даде јузер и пасворд за нод 32 ... ПП
Итно ми треба..
Avira Antivir e slobodenKoristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.
Епа немаш ли извештај од скенот што си го направил? таму би требало да е се што е нашов АВот и одтаму ке избришеш се ако не бива и така тогаш пробај рачно да го најдеш вирусот или инсталирај си Касперски ама предтоа избриши го АВГтоGo skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!

Инсталирај Касперски ке ти дадам јас Триал Ресетер без вирус а имам и клуцеви со над 100 дена ако му треба на некој нека ми пише ПП ке му пратам:smir:Koristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.
Go skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!
е ова ке ти помогне скенирај како што е напишано би требало да ти успееПодигни го оперативниот систем во Safe Mode и пробај пак да го исчистиш, ако не сака симни nod 32 (www.eset.com) и ASquarred AntiMalware trial верзија (www.emsisoft.com) и пак преку Safe Mode скенирај и би требало вака да го средиш.
 Само пробај со некој поасален како Касперски, Нод32 или БитДефендер
Само пробај со некој поасален како Касперски, Нод32 или БитДефендерДругари ајде ве молам еден совет.
Ке помогне ли овој програм за чистење на вуруси,... и добар ли е ???