Ѓорче 1932
тој сум...
Што си запнала со тој НОД?:back: Си го пробала ли Касперски? Бране проби со Касперски клуч ке ти пратам имам 3-4 шо работат исто и за другите на кој му треба нека пише ПП:smir:
Дај клуч друже жити се,прати ми на ПП.....:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што си запнала со тој НОД?:back: Си го пробала ли Касперски? Бране проби со Касперски клуч ке ти пратам имам 3-4 шо работат исто и за другите на кој му треба нека пише ПП:smir:
Пратен по ПП 1 од 123 дена што работи 100% имам уште на кој му треба нека пишеДај клуч друже жити се,прати ми на ПП.....:smir:

Е сега дали некој знае како да го тргнам една верзија на бронток црвот го чистам во компјутерот а тој после неколку дена се враќа и ги заразува папките изгледа е модифициран и се крија во самиот windows.
Izbrisi restore mode,temp i napravi scan so malwarebytes imas free verzija na sajtot niven (obavezno i usb ako imas )
Дечки овај црвов не ми дава нитуеден сајт од кој било антивирус да отворам и антивирусите не се update-уваат. Читав пред некое време за еден ваков и имаше од еден антивирус кој го откри нова страница каде има прогама за овој да го избрише само не ми текнува кој. Ако некој знае нека пише.
imam nod32 antivirus 4 samo ne se apdejtira. kako da napravam da se apdejtira?
Ставете nod32 и ASquarred и сте прилично заштитени. Планирам да си купам ASquarred околу 20 долари мислам дека беше да купиш лиценца за една година, нуди до сега најдобра заштита што имам видено, така да топло ја препорачувам горната комбинација. Ги имам пробано скоро сите од познативе анти вируси и анти спајвер и овие 2 најдобро се покажале, да не кажам дека само овие биле ефективни...
a kazi mi kako se cistat traces(ostatoci)kompjuter voopsto ne gi gleda a asquarred gi markira
Не ти дава ASquarred да ги избришеш?
Дечки овај црвов не ми дава нитуеден сајт од кој било антивирус да отворам и антивирусите не се update-уваат. Читав пред некое време за еден ваков и имаше од еден антивирус кој го откри нова страница каде има прогама за овој да го избрише само не ми текнува кој. Ако некој знае нека пише.
99% gi brise no ostanuva nekoj koj ne mozam da go najdam nikako ni racno,a se somnevam deka se i ostatoci od predhodni programi