Мислењата во врска со дебата за Нортон и антивируси се префрли на темата за Најдобар антивирус тука се продолжува со помош за Вируси, црви итн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Баш вчера инсталирав eset nod32 (дефинициите се апдејтувани) и го скенирав компјутерот.
Не најде ништо за време на скенот, едино отпосле, кога отворив аутлук, детектираше 2 е-мејла со тројан и ги избриша.
Има ли друг начин да направам проверка, без пак да барам и инсталирам нов анти-вирус и сл., дали треба да избришам од registry она lssas.exe...итн.?
Закачив еден тројанец, и сега ми отвара стално страни, го скенирав комп, со анти вирус, не најде ништо....
Ај пробај со ова програмче. Исто од темава симни си спајвер заштита.
kaspersky,spyware terminator и trojan hunterЗакачив еден тројанец, и сега ми отвара стално страни, го скенирав комп, со анти вирус, не најде ништо....
Koga i da se konekt. na internet mi se pojavuva Antivirus Alert: Heur Suspicious@i nekoi brojki. Siguren sum deka ima vrska so adsl-ot poso koga koristam drug internet ne mi se pojavuva ova. Znae nekoj so e rabotata?