Помош: Вируси, црви и разни штетници

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не ме исполажал јас си прашувам можда има некоја команда ...

Еј, некој може ли да ми даде јузер и пасворд за нод 32 ... ПП
Итно ми треба..

Никој не ме исполажал јас си прашувам можда има некоја команда ...

можеш да провериш преку command prompt, а најлесно е ако напрајш сите скриени фајлови да се гледаат, ако не ти ги отвараат скриените фајлови девинитивно ти е заразен!
А преку run можеш со msconfig да провериш што ти стартува автоматски во компјутерот и др и можеш да исклучиш ако нешто не ти е познато (АКО НЕ СИ ДОВОЛНО ИСКУСЕН НЕЧЕПКАЈ ТУКА)

Еј, некој може ли да ми даде јузер и пасворд за нод 32 ... ПП
Итно ми треба..

Tyson пробај со овие

UserName: EAV-15524763
PassWord: hfphnntneh
Version: ESS, EAV, 2.*

UserName: EAV-15143959
PassWord: tjdu2wauw5

UserName: EAV-16055913
PassWord: jeemcnkh7x
Version: EAV, 2.*

UserName: EAV-15877899
PassWord: 5p2m4c68hk

UserName: EAV-15877951
PassWord: ux4vnb3bak

UserName: EAV-15357876
PassWord: 2cump33cp4

Koristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.

POMOS

Go skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    68,2 KB · Прегледи: 4
Go skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!
Епа немаш ли извештај од скенот што си го направил? таму би требало да е се што е нашов АВот и одтаму ке избришеш се ако не бива и така тогаш пробај рачно да го најдеш вирусот или инсталирај си Касперски ама предтоа избриши го АВГто:toe:

Koristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.
Инсталирај Касперски ке ти дадам јас Триал Ресетер без вирус а имам и клуцеви со над 100 дена ако му треба на некој нека ми пише ПП ке му пратам:smir:

Подигни го оперативниот систем во Safe Mode и пробај пак да го исчистиш, ако не сака симни nod 32 (www.eset.com) и ASquarred AntiMalware trial верзија (www.emsisoft.com) и пак преку Safe Mode скенирај и би требало вака да го средиш.

Подигни го оперативниот систем во Safe Mode и пробај пак да го исчистиш, ако не сака симни nod 32 (www.eset.com) и ASquarred AntiMalware trial верзија (www.emsisoft.com) и пак преку Safe Mode скенирај и би требало вака да го средиш.
е ова ке ти помогне скенирај како што е напишано би требало да ти успее:vozbud:Само пробај со некој поасален како Касперски, Нод32 или БитДефендер

Ve molam username i password za ESET NOD32??? itno mi treba i toa mnogu

Исто и на мене повторно ми истече...Знае ли некој што е без лимит...Неможе повторно НОД32 да ми се апдејтира...

Другари ајде ве молам еден совет.
Ке помогне ли овој програм за чистење на вуруси,... и добар ли е ???

Другари ајде ве молам еден совет.
Ке помогне ли овој програм за чистење на вуруси,... и добар ли е ???

Многу е добар, многу замара, многу успорува, повеќе е Firewall одколку антивирус...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom