можеш да провериш преку command prompt, а најлесно е ако напрајш сите скриени фајлови да се гледаат, ако не ти ги отвараат скриените фајлови девинитивно ти е заразен!Никој не ме исполажал јас си прашувам можда има некоја команда ...
Tyson пробај со овиеЕј, некој може ли да ми даде јузер и пасворд за нод 32 ... ПП
Итно ми треба..
Avira Antivir e slobodenKoristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.
Епа немаш ли извештај од скенот што си го направил? таму би требало да е се што е нашов АВот и одтаму ке избришеш се ако не бива и така тогаш пробај рачно да го најдеш вирусот или инсталирај си Касперски ама предтоа избриши го АВГтоGo skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!
Инсталирај Касперски ке ти дадам јас Триал Ресетер без вирус а имам и клуцеви со над 100 дена ако му треба на некој нека ми пише ПП ке му пратам:smir:Koristev avast profesional mislam deka bese so licenca,ama go izbrisav vcera:helou:.Dajte link na nekoj dobar free antivir koj nebara menuvanje klucevi postojano,ako ima takov.
A ako e podobro licenziran kade i za kolku moze da se kupi?
FALA.
Подигни го оперативниот систем во Safe Mode и пробај пак да го исчистиш, ако не сака симни nod 32 (www.eset.com) и ASquarred AntiMalware trial верзија (www.emsisoft.com) и пак преку Safe Mode скенирај и би требало вака да го средиш.Go skenirav komp so AVG antivirus i stigna do nekade i mi se iskluci kopjuterov!imam nekoj virus i koga go ukluciv pak mi izleze ova samo neznam kako da go izbrisam!pomagajte ve molam!
е ова ке ти помогне скенирај како што е напишано би требало да ти успееСамо пробај со некој поасален како Касперски, Нод32 или БитДефендерПодигни го оперативниот систем во Safe Mode и пробај пак да го исчистиш, ако не сака симни nod 32 (www.eset.com) и ASquarred AntiMalware trial верзија (www.emsisoft.com) и пак преку Safe Mode скенирај и би требало вака да го средиш.
Многу е добар, многу замара, многу успорува, повеќе е Firewall одколку антивирус...Другари ајде ве молам еден совет.
Ке помогне ли овој програм за чистење на вуруси,... и добар ли е ???