Не би требало да е до рам меморијата. Но тие програми земаат многу во секој случај.
Исто скенирај види да не имаш нешто закачено ова како дополнително провери.
Исто скенирај види да не имаш нешто закачено ова како дополнително провери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе ми се вратија сите работи.. ама половина не работат а половина се многу оштетени.. :icon_conf
Microsoft Windows XP
vERZION 2002
sERVICE pACK3
cOMPUTER
iNTEL(R)
Caleron(R) CPU2.00GHz
2.00GHz,1.25GB OF Ram
druga nekoja informacija dali ti e potrebna ?
Значи вака: имам инсталирано USB Disk Security и океј си работи, ми наоѓа вируси. E сеа, проблемот е кога треба да ги избришам тие вируси, ми јавува: Dear user, please purchase a full version to do that. А ја имам фул верзија, со сериски и се тоа, ама тој сериски не го употребив нигде при инсталација од едноставна причина што инсталацијата не бара сериски. Помош?
Mozebi ova ne pripaga ovdeali mene mi treba pomosh . Onaka sedam doma na laptop i si slusham muzika na Youtube i samo naednash snema zvuk nishto pushtam muzikana na nema nihsto ne se slusha ni koga se uklucuva laptopot nema zvuk . Driverot e ok se e ukluceno ama zvuk nema . Aj ako moze pomosh ako znae nekoj da mi kaze sho bi mozelo da bide ... TnX
Џабе имаш сериски ако не си го регистрирал...
Оди побарај во опциите на програмот (Најчесто во HELP менито) најди негде нешто за регистрација и впиши го серискиот или што и да имаш.
нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?
Прво оди избриши ги сите видео кодеци што ги имаш инсталирано, па после оди на www.free-codecs.com и симни си K-Lite Codec Pack 5.2.0 FULL и инсталирај ги, при инсталација одбери Lots of stuff (Without player) и немаш гајле.