Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Не би требало да е до рам меморијата. Но тие програми земаат многу во секој случај.
Исто скенирај види да не имаш нешто закачено ова како дополнително провери.

абе ми се вратија сите работи.. ама половина не работат а половина се многу оштетени.. :icon_conf

Microsoft Windows XP
vERZION 2002
sERVICE pACK3

cOMPUTER
iNTEL(R)
Caleron(R) CPU2.00GHz
2.00GHz,1.25GB OF Ram
druga nekoja informacija dali ti e potrebna ?

Ауууууу... Ја кога имав ваков “компјутер“, конвертирав филмови навечер, пуштам некој пред да си легнам, и идниот ден, накај 6 поручек ми беше готов :)

ЗНАЧИ: Пушти да конвертира и НИШТО ДРУГО не прави со “компјутеров“ додека трае процесот.

Значи вака: имам инсталирано USB Disk Security и океј си работи, ми наоѓа вируси. E сеа, проблемот е кога треба да ги избришам тие вируси, ми јавува: Dear user, please purchase a full version to do that. А ја имам фул верзија, со сериски и се тоа, ама тој сериски не го употребив нигде при инсталација од едноставна причина што инсталацијата не бара сериски. Помош?

Значи вака: имам инсталирано USB Disk Security и океј си работи, ми наоѓа вируси. E сеа, проблемот е кога треба да ги избришам тие вируси, ми јавува: Dear user, please purchase a full version to do that. А ја имам фул верзија, со сериски и се тоа, ама тој сериски не го употребив нигде при инсталација од едноставна причина што инсталацијата не бара сериски. Помош?

Џабе имаш сериски ако не си го регистрирал...

Оди побарај во опциите на програмот (Најчесто во HELP менито) најди негде нешто за регистрација и впиши го серискиот или што и да имаш.

Mozebi ova ne pripaga ovde:toe: ali mene mi treba pomosh . Onaka sedam doma na laptop i si slusham muzika na Youtube i samo naednash snema zvuk nishto pushtam muzikana na nema nihsto ne se slusha ni koga se uklucuva laptopot nema zvuk . Driverot e ok se e ukluceno ama zvuk nema . Aj ako moze pomosh ako znae nekoj da mi kaze sho bi mozelo da bide ... TnX

Mozebi ova ne pripaga ovde:toe: ali mene mi treba pomosh . Onaka sedam doma na laptop i si slusham muzika na Youtube i samo naednash snema zvuk nishto pushtam muzikana na nema nihsto ne se slusha ni koga se uklucuva laptopot nema zvuk . Driverot e ok se e ukluceno ama zvuk nema . Aj ako moze pomosh ako znae nekoj da mi kaze sho bi mozelo da bide ... TnX

Пробај направи си REINSTALL на драјверите за звук.

Избриши ги тие што ги имаш и инсталирај некои најнови.

Џабе имаш сериски ако не си го регистрирал...

Оди побарај во опциите на програмот (Најчесто во HELP менито) најди негде нешто за регистрација и впиши го серискиот или што и да имаш.

Најдов во опциите во менито и го регистрирав. Фала нај.

нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?

нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?

Решнието од Корун:

Прво оди избриши ги сите видео кодеци што ги имаш инсталирано, па после оди на www.free-codecs.com и симни си K-Lite Codec Pack 5.2.0 FULL и инсталирај ги, при инсталација одбери Lots of stuff (Without player) и немаш гајле.

Имам проблем, инсталирав Windows7 и сега неможам да играм Warcraft III. Поточно кога ја оклучувам, сликата на играта ми е преполовена и не е на цел екран. Има некое решение, за да го решам проблемот?

Зошто со мала брзина симнува интернетов и постојано се намалува брзината и на крај паѓа конекцијата.Немам потрошено лимит(5 гига до сега,10 ми е пакетот.Инаку имам max adsl...Не знам каде е проблемот.Ако може некој нека ми каже и со колкава нормална брзина треба да се симнуваат поголеми фајлови(50мб па нагоре).Фала однапред.

Симнав француски филм со залепен англиски превод.

Дали е можно да се тргне преводов, и да се залепи некој друг , на пример македонски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom