Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
znam za toa office 2007 gi cita site postari verzii na office

stvarno ne znam sto e rabotava eve na primer i od net ke simnam nekoj dokument i pak ne saka da go prepoznae eve na primer pravilnikov sto bese za FIFA 10 ligava .

Ne znam sto e i se nerviram najverovatno ke preinstaliram office

Дај линк од тој документ.... или прикачи го тука.

Тоа што office 2003 не отвара .docx односно од 2007 office има решение со ова :)

Нема потреба од ова. Само при зачувување на документ во Ворд 2007, место .docx се избира формат .doc(wrod 97-2003 document).

prasanje kako da go pronajdam instalacionoto cd na windows hp sakam da si go formatiram kompjuterot da go simnam od net da go izrezam i da go formatiram kom.registriran sum na zamunda i na badijala taka da ima mnogu a neznam koj fajl da go donwloadiram.Blagodaram

Нема потреба од ова. Само при зачувување на документ во Ворд 2007, место .docx се избира формат .doc(wrod 97-2003 document).

Во ред, но зборот ми беше за .docx формат доколку имате и со тоа директно го отварате во Word 2003 без изменување сепак е иста метода.

ве молам итно.. на несакање го форматирав local disk D.. дали имат шанси да се вратата работите со некоја програма или на некој др. начин..
само ве молам детален одговор...

ве молам итно.. на несакање го форматирав local disk D.. дали имат шанси да се вратата работите со некоја програма или на некој др. начин..
само ве молам детален одговор...
Power Data Recovery
инсталираш и вака изгледа програмата:

29asbh2.jpg

идеш Advanced Recovery и после одбери од која патиција сакаш да вратиш податоци и притисни Full Scan

nv39xh.jpg

после скенот ќе ти се појави една партиција или повеќе ти одбери ја првата најгоре и треба да се појават најдените фајлови...и само селектирајги и у десно имаш Save Files ...и така ќе си ги вратиш.
пс:поновите документи што си ги ставил у хард диск има шанси да не ги најде...ако не си рестартирал одкако си направил формат на D имаш поголеми шанси да ги вратиш сите податоци

koga konvertiram avi format vo dvd mi se blokira celiot kom i mnogu e spor.konvetriam so ConvertX to DVD.Nemam instalirano drjveri za grafickata GForce fx5200 tali toae problemot?

Читајте правила пред да поставите прашање за помош...
Каков оперативен систем користиш и според тоа дали имаш доволно односно колку рам меморија имаш? И не е лошо да си инсталираш драјвери во секој случај.

Microsoft Windows XP
vERZION 2002
sERVICE pACK3

cOMPUTER
iNTEL(R)
Caleron(R) CPU2.00GHz
2.00GHz,1.25GB OF Ram
druga nekoja informacija dali ti e potrebna ?

koga konvertiram avi format vo dvd mi se blokira celiot kom i mnogu e spor.konvetriam so ConvertX to DVD.Nemam instalirano drjveri za grafickata GForce fx5200 tali toae problemot?

Нормално е така. Работа со видео (посебно кодирање) го користи целиот процесор, не остава дел за друго. Остави го да заврши и после работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom