Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не би требало да е до рам меморијата. Но тие програми земаат многу во секој случај.
Исто скенирај види да не имаш нешто закачено ова како дополнително провери.

Член од
23 август 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
абе ми се вратија сите работи.. ама половина не работат а половина се многу оштетени.. :icon_conf

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Microsoft Windows XP
vERZION 2002
sERVICE pACK3

cOMPUTER
iNTEL(R)
Caleron(R) CPU2.00GHz
2.00GHz,1.25GB OF Ram
druga nekoja informacija dali ti e potrebna ?

Ауууууу... Ја кога имав ваков “компјутер“, конвертирав филмови навечер, пуштам некој пред да си легнам, и идниот ден, накај 6 поручек ми беше готов :)

ЗНАЧИ: Пушти да конвертира и НИШТО ДРУГО не прави со “компјутеров“ додека трае процесот.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Значи вака: имам инсталирано USB Disk Security и океј си работи, ми наоѓа вируси. E сеа, проблемот е кога треба да ги избришам тие вируси, ми јавува: Dear user, please purchase a full version to do that. А ја имам фул верзија, со сериски и се тоа, ама тој сериски не го употребив нигде при инсталација од едноставна причина што инсталацијата не бара сериски. Помош?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи вака: имам инсталирано USB Disk Security и океј си работи, ми наоѓа вируси. E сеа, проблемот е кога треба да ги избришам тие вируси, ми јавува: Dear user, please purchase a full version to do that. А ја имам фул верзија, со сериски и се тоа, ама тој сериски не го употребив нигде при инсталација од едноставна причина што инсталацијата не бара сериски. Помош?
Џабе имаш сериски ако не си го регистрирал...

Оди побарај во опциите на програмот (Најчесто во HELP менито) најди негде нешто за регистрација и впиши го серискиот или што и да имаш.

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Mozebi ova ne pripaga ovde:toe: ali mene mi treba pomosh . Onaka sedam doma na laptop i si slusham muzika na Youtube i samo naednash snema zvuk nishto pushtam muzikana na nema nihsto ne se slusha ni koga se uklucuva laptopot nema zvuk . Driverot e ok se e ukluceno ama zvuk nema . Aj ako moze pomosh ako znae nekoj da mi kaze sho bi mozelo da bide ... TnX

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mozebi ova ne pripaga ovde:toe: ali mene mi treba pomosh . Onaka sedam doma na laptop i si slusham muzika na Youtube i samo naednash snema zvuk nishto pushtam muzikana na nema nihsto ne se slusha ni koga se uklucuva laptopot nema zvuk . Driverot e ok se e ukluceno ama zvuk nema . Aj ako moze pomosh ako znae nekoj da mi kaze sho bi mozelo da bide ... TnX
Пробај направи си REINSTALL на драјверите за звук.

Избриши ги тие што ги имаш и инсталирај некои најнови.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Џабе имаш сериски ако не си го регистрирал...

Оди побарај во опциите на програмот (Најчесто во HELP менито) најди негде нешто за регистрација и впиши го серискиот или што и да имаш.
Најдов во опциите во менито и го регистрирав. Фала нај.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?
Решнието од Корун:

Прво оди избриши ги сите видео кодеци што ги имаш инсталирано, па после оди на www.free-codecs.com и симни си K-Lite Codec Pack 5.2.0 FULL и инсталирај ги, при инсталација одбери Lots of stuff (Without player) и немаш гајле.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Имам проблем, инсталирав Windows7 и сега неможам да играм Warcraft III. Поточно кога ја оклучувам, сликата на играта ми е преполовена и не е на цел екран. Има некое решение, за да го решам проблемот?

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Зошто со мала брзина симнува интернетов и постојано се намалува брзината и на крај паѓа конекцијата.Немам потрошено лимит(5 гига до сега,10 ми е пакетот.Инаку имам max adsl...Не знам каде е проблемот.Ако може некој нека ми каже и со колкава нормална брзина треба да се симнуваат поголеми фајлови(50мб па нагоре).Фала однапред.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Симнав француски филм со залепен англиски превод.

Дали е можно да се тргне преводов, и да се залепи некој друг , на пример македонски?

Kajgana Shop

На врв Bottom