-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Имам проблем со BlueTooth-от...Го ставам во USB-то и долу во десниот кош (кај часовникот) ми излегува едно мало прозорче и покажува што драјвери инсталира за него, но стигнува до едно BlueTooth Peripheral Device и ми вика дека неможе да го инсталира ова и ми бара CD-то што сум го добил со Bluetooth-от да го ставам за да се инсталира. И после некое време ми излегува друг прозорец и вика дека грешката е во Sync Center...(пробав и од таму да видам да не треба да се конфигурира нешто нема ништо, не излегува дека има ставено Bluetooh во УСБ-то) Е сега имам едно мало CD што беше во кутијата кога го купив ама на тоа CD ја има само програмата BlueSoleil нема никакви драјвери. Пробав и со него пак не бива. Пробав да најдам на интернет драјвери ама неможев ( барав само со серискиот број на Bluetooth-от) бидејќи никаде не пишува кој е производител на ова чудо. Please Help оти ми треба хитно. Благодарам однапред.:kesa::kesa:
![]()
Симни си Absolute Uninstaller и избриши (ако има) се што си инсталирал за bluetooth.
После стави го bluetooth во друг USB port и пробај пак.
:kesa::kesa:
СЕ ПРАВЕВ ПАМЕТЕН ЈАС И СЕГА НЕ ЗНАМ КАЈ ДА ГО НАЈДАМ ТОА ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ АКО ЗНАЕ НЕКОЈ ВЕ МОЛАМ ПОМОГНЕТЕ МИ ТРЕБА ЗА УТРЕ КАКО КЕ ОДАМ НА ШКОЛО АКО НЕ ЗНАМ ДА ГО НАПРАВАМ НЕ ЗНАМ ТЕШКО МЕНЕ КЕ БИДЕ ВИ СЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ