Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иам страшен проблем
На 10-15 мин ми се рестартира сам компјутерот, без никаква најава. :S
A можно да е од вируси? Пошто имам миљон у компјутер али не знам како да ги исчистам зш сите програми шо ги иам се само за детектирање. Треба да прам формат али не можам сам да го изведам тоа и неам ни време .
Најди си крак по торентите за валидација на виндовсотОва ми се појавуваше пред да го форматирам компјутерот,и сега пак ми се појавува,
на секој саат ми се мења позадината(се праи црна)
Знае ли некој како да го средам ова?
Најди си крак по торентите за валидација на виндовсот
C2D T5550 (1,86GHz 2MB 667FSB, Santa Rosa) 15.4" /GRATIS 1GB + 1GB@667MHz /SiS Mirage 3 Graphics 672 Series / 160 GB SATA/DVD±RW±R DL/56K V.90 modem,10/100/1000 Mbps,802.11 B/G WLAN/ 1x ExpressCard slot (34/54mm) / , 3 x USB 2.0 , S-Video out (TV-out)...
ОК штом не можам да ја играм на 1280x1024 тогаш на 800х600 ќе е или на 1024х768...
BTW уште нешто, во сетинзите на графичката ми вика дека можам да ја зголемам Total Available Graphics Memory до 320 MB а сега ми е ставено на 256...Ова значи дека до толку можам да ја клокувам така?![]()
симнав скин виста за ХП и и стискам 2 пати и не ми го става сконот?
"Графичката" ти е тиње (што би рекол Мас)) )
Доволно тие 1024х768 со неа. А тоа што ти го нарекуваш overclock, слободно стај го, ќе ти краде од рамот, ама гледам имаш 2 GB, па немај гајле. Ако ти се подобри, терај.
симнав скин виста за ХП и и стискам 2 пати и не ми го става сконот?