-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Имам проблем со BlueTooth-от...Го ставам во USB-то и долу во десниот кош (кај часовникот) ми излегува едно мало прозорче и покажува што драјвери инсталира за него, но стигнува до едно BlueTooth Peripheral Device и ми вика дека неможе да го инсталира ова и ми бара CD-то што сум го добил со Bluetooth-от да го ставам за да се инсталира. И после некое време ми излегува друг прозорец и вика дека грешката е во Sync Center...(пробав и од таму да видам да не треба да се конфигурира нешто нема ништо, не излегува дека има ставено Bluetooh во УСБ-то) Е сега имам едно мало CD што беше во кутијата кога го купив ама на тоа CD ја има само програмата BlueSoleil нема никакви драјвери. Пробав и со него пак не бива. Пробав да најдам на интернет драјвери ама неможев ( барав само со серискиот број на Bluetooth-от) бидејќи никаде не пишува кој е производител на ова чудо. Please Help оти ми треба хитно. Благодарам однапред.:kesa::kesa:
![]()
Симни си Absolute Uninstaller и избриши (ако има) се што си инсталирал за bluetooth.
После стави го bluetooth во друг USB port и пробај пак.