Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Симни си Everest Ultimate 4.6 и за време на играње провери ја температурата на компонентите..како што кажа Bobi2008..:helou:

Ставана ми беше програмата од кога го земав комп. од поправка сигурно се ја проверувале така да ми останува уште да пробам со нови драјвери за графичка.

ejjj...
Кај виде да ти пишам акаунт да напреш а?!
не прави акаунт,не ти треба...кога ја стртуваш верзијата (јас имам 3.0.3.) има опција Логин ас а анонѕмоус.... логирај се...избери ливе спортс ..избери кој канал го сакаш и ќе ти се отвори помал прозорец од десно (кој можиш да го зголемиш) па почнува ливе стреемингот..

Ај пиши што ќе напреш, ако не оди вака да бараме чаре!

Не бива и со анонимус... :toe:
Can not acces Sopcast service...

edit: и јас ја имам истата верзија 3.0.3., од страната на Sopcast ја симнав

Веќе некое време имам проблем со MSN Messinger...се си работи ок но ако сакам со некој да имам video call никако неможам да го слушам соговорникот ( ни на слушалки ни на звучници ) , ниту па можам да го гледам на камера кога сум на video call со некого , а тој мене и ме слуша кога му зборувам и ме гледа на камера кога сме на video call...овој проблем го имам со било кој шо ми е на листата за контакти...иначе сите други опции од MSN месинџерот си работат како шо треба...неколку пати проверував во опциите на месиџерот за да го поправам проблемот но џабе..и покрај тоа шо се е наместено како шо треба сепак ни можам да го слушам ни можам да го гледам соговорникот на video call а тој мене може и да ме слуша и да ме гледа...неколку пати го преинсталирав месинџерот но пак е исто...пробав со неколку различни верзии на MSN месинџер но џабе е...ако некој го имал истиов проблем и знае како да се поправи нека каже

Абе со Skype немам никакви проблеми да правам video call...работата е во тоа шо најчесто користам MSN месинџер и најголем дел од луѓето ми се таму и затоа сакам да правам video call мреку МСН месинџер...не гледам причина за проблемов шо го имам бидејќи сум разговарал со многу луѓе за ова и никој нема ваков проблем ко шо имам јас

Незнам, што може да е, штом со скајпот си немал проблеми, си пробал со твојот акаунт од друг компјутер? (глупо е знам)

Абе со Skype немам никакви проблеми да правам video call...работата е во тоа шо најчесто користам MSN месинџер и најголем дел од луѓето ми се таму и затоа сакам да правам video call мреку МСН месинџер...не гледам причина за проблемов шо го имам бидејќи сум разговарал со многу луѓе за ова и никој нема ваков проблем ко шо имам јас

Jaс имав на моменти нешто слично. Си го симнав Live Messenger 9.0 и сеа се си е за мерак :)

Jaс имав на моменти нешто слично. Си го симнав Live Messenger 9.0 и сеа се си е за мерак :)
Да ама тој кажа дека ги пробал сите верзии на мсн што ги нашол и повторно имал проблеми :S

Не бива и со анонимус... :toe:
Can not acces Sopcast service...

edit: и јас ја имам истата верзија 3.0.3., од страната на Sopcast ја симнав

Фраер.. ова е некоја будалјиа па твојот Сопкест плеер неможе да воспстави врска..
Види да не прави некој проблем твојот Firewall ? исклучи го за момент и пробај дали ќе фати?
И уште едно прашање, да не случајно користиш Виста? Бидејќи досега на голем број пријатели кои користат Виста им се има десено истата ствар, и им се појавува истиов ерор!

Ајт поздрав

Завршив работа...фала КОРУН...9-ката ја инсталирав и сега е ок...Апокалипто...не ми беа пробани баш сите верзии од месинџерот туку само неколку...арно шо ми ја кажа КОРУН WLM 9 ... ја немав пробано досега и баш таа ми заврши работа

Завршив работа...фала КОРУН...9-ката ја инсталирав и сега е ок...Апокалипто...не ми беа пробани баш сите верзии од месинџерот туку само неколку...арно шо ми ја кажа КОРУН WLM 9 ... ја немав пробано досега и баш таа ми заврши работа
Tребаше да ми текне, проблем карактеристичен за верзиите 8 и 8,5 :uvo:

Епа со среќа :)

Мене ми се рестартираше на друга игра и беше до драјверите од графичката. Пробај нив од официалната страна на графичката да спуштиш и да ги преинсталираш.

И нови драјвери а пак стара прича....Ми преостанува уште да го носам пак на попкравка.....

Фраер.. ова е некоја будалјиа па твојот Сопкест плеер неможе да воспстави врска..
Види да не прави некој проблем твојот Firewall ? исклучи го за момент и пробај дали ќе фати?
И уште едно прашање, да не случајно користиш Виста? Бидејќи досега на голем број пријатели кои користат Виста им се има десено истата ствар, и им се појавува истиов ерор!

Ајт поздрав

Исклучив и firewall, пробав и пак не бива стварно незнам што е проблемот :toe:
btw XP pro користам

еден проблем имам... форматирав Pc ама имав ставено тестатурата со обичен приклучок...сакав да ја ставам таа со USB приклучок но не бива.Одам Find Drivers не ми ги покажува изгледа не сум ги инстлирал.
Може ли некој да ми каже дека да најдам драјвере или неш шо треба за да приклучам тестатурата на УСБ!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom