Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
ок фала и на 2-та !!:smir::smir::smir:Шо ти кажав за ова?!
Иди напрај како шо ти кажа аце... ако нема дој врати се ќе најдеме друго чаре ако може...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок фала и на 2-та !!:smir::smir::smir:Шо ти кажав за ова?!
Иди напрај како шо ти кажа аце... ако нема дој врати се ќе најдеме друго чаре ако може...
ПОМОШ!!!!!!
вака ќе почнам со мојот проблем...на мојот компјутер имам исталирано 3 windows..сето тоа доаѓа по форматирање на партиципациите ц,д,е и со windows CD...тоа Цд секаде го има започнато исталирањето на windows и сега незнам како да ги избришам т.е форматирам тие пар.... без ЦД дали има некаков начин...или пак ако знае некој да објасни со ЦД али без да почне исталацијата на windows
Благодарам Однапред
Да не тера да инсталираш ХПАнтивирус 2008/09???????помоШ имам проблем со system security center тва шо е на windowso како да го унинсталирам . ПОМОШШШШШШШШ !!!!! БРЗОООООООО !!!!
Со WinComponents 1.2 можеш доста компоненти од виндовсот да деинсталирашпомоШ имам проблем со system security center тва шо е на windowso како да го унинсталирам . ПОМОШШШШШШШШ !!!!! БРЗОООООООО !!!!
Момци (Корун) проблемче ми излезе:
Кога уплоадирам на рапидшаре и не бива да уплоадирам на сред уплоадирање ми излегува ова:
Upload | Download link
Send download link via e-mail
We send you, and two other recipient of your choice the download and deletion links per e-mail so that you can always access your data.
Results
File September-_Cry_For_You.mp3 is black listed.
и така надоле нешто за емаил ми покажува да полнам што е проблемов ???
Е.... еееј пополека со тажните вести, напиши малку повеќе околу проблемот!moeto pc e pred umiranje..eve gledate nemam ni kirilica a nemozam ni da simnam zasto mi se isklucuva :nesum:![]()
![]()
хмм..абе можно е да е некој вирус..а можда е и до browser-от што го користиш...ја кога го користев Chrome неможев да користам МК подршка..пробај смени browser..ако и тоа не упали..мавни еден формат:smir:moeto pc e pred umiranje..eve gledate nemam ni kirilica a nemozam ni da simnam zasto mi se isklucuva :nesum:![]()
![]()
оди на google и написи и ке ти најде ке си down и ке си ги инсталирашнезнам дали овде е местото за барање на драјвери ама заглавив многу со нив и ако можи некој да помогни.Значи ми требаат драјвери за
Motherboard Name PCChips M768MR
аудио C-Media CMI8738/C3DX Audio Device
убаво ти вика форматири го и терај така се ке имаш некој проблем и јас вчера имав проблем ама денеска му дадов формат и сега се е окхмм..абе можно е да е некој вирус..а можда е и до browser-от што го користиш...ја кога го користев Chrome неможев да користам МК подршка..пробај смени browser..ако и тоа не упали..мавни еден формат:smir: