Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ПОМОШ!!!!!!
вака ќе почнам со мојот проблем...на мојот компјутер имам исталирано 3 windows..сето тоа доаѓа по форматирање на партиципациите ц,д,е и со windows CD...тоа Цд секаде го има започнато исталирањето на windows и сега незнам како да ги избришам т.е форматирам тие пар.... без ЦД дали има некаков начин...или пак ако знае некој да објасни со ЦД али без да почне исталацијата на windows :D
Благодарам Однапред

ПОМОШ!!!!!!
вака ќе почнам со мојот проблем...на мојот компјутер имам исталирано 3 windows..сето тоа доаѓа по форматирање на партиципациите ц,д,е и со windows CD...тоа Цд секаде го има започнато исталирањето на windows и сега незнам како да ги избришам т.е форматирам тие пар.... без ЦД дали има некаков начин...или пак ако знае некој да објасни со ЦД али без да почне исталацијата на windows :D
Благодарам Однапред

Десен клик на партицијата која сакаш да ја форматираш, и избери формат, во File System избери NTFS и стисни START

помоШ имам проблем со system security center тва шо е на windowso како да го унинсталирам . ПОМОШШШШШШШШ !!!!! БРЗОООООООО !!!!

Момци (Корун) проблемче ми излезе:
Кога уплоадирам на рапидшаре и не бива да уплоадирам на сред уплоадирање ми излегува ова:

Upload | Download link

Send download link via e-mail

We send you, and two other recipient of your choice the download and deletion links per e-mail so that you can always access your data.

Results
File September-_Cry_For_You.mp3 is black listed.

и така надоле нешто за емаил ми покажува да полнам што е проблемов ???

помоШ имам проблем со system security center тва шо е на windowso како да го унинсталирам . ПОМОШШШШШШШШ !!!!! БРЗОООООООО !!!!
Со WinComponents 1.2 можеш доста компоненти од виндовсот да деинсталираш

Момци (Корун) проблемче ми излезе:
Кога уплоадирам на рапидшаре и не бива да уплоадирам на сред уплоадирање ми излегува ова:

Upload | Download link

Send download link via e-mail

We send you, and two other recipient of your choice the download and deletion links per e-mail so that you can always access your data.

Results
File September-_Cry_For_You.mp3 is black listed.

и така надоле нешто за емаил ми покажува да полнам што е проблемов ???

Црвеното ти кажува зошто не можеш..преименувај го....

moeto pc e pred umiranje..eve gledate nemam ni kirilica a nemozam ni da simnam zasto mi se isklucuva :nesum: :( :toe:

Компјутерот ми беше на домеин. Ама јас сакав да го поврзам со друг директно и го префрлив на воркгруп и побара да се рестартира. Откако го рестартиварв не можам да се логирам никоко. ни со стара лозинка ни со администратор како јузер ни во сејв мод со администратор вели погрешен јузер или лозинка
Може некој да ми каже нешто ако знае?

однапред фала

незнам дали овде е местото за барање на драјвери ама заглавив многу со нив и ако можи некој да помогни.Значи ми требаат драјвери за
Motherboard Name PCChips M768MR
аудио C-Media CMI8738/C3DX Audio Device

moeto pc e pred umiranje..eve gledate nemam ni kirilica a nemozam ni da simnam zasto mi se isklucuva :nesum: :( :toe:
хмм..абе можно е да е некој вирус..а можда е и до browser-от што го користиш...ја кога го користев Chrome неможев да користам МК подршка..пробај смени browser..ако и тоа не упали..мавни еден формат:smir:

незнам дали овде е местото за барање на драјвери ама заглавив многу со нив и ако можи некој да помогни.Значи ми требаат драјвери за
Motherboard Name PCChips M768MR
аудио C-Media CMI8738/C3DX Audio Device
оди на google и написи и ке ти најде ке си down и ке си ги инсталираш

хмм..абе можно е да е некој вирус..а можда е и до browser-от што го користиш...ја кога го користев Chrome неможев да користам МК подршка..пробај смени browser..ако и тоа не упали..мавни еден формат:smir:
убаво ти вика форматири го и терај така се ке имаш некој проблем и јас вчера имав проблем ама денеска му дадов формат и сега се е ок

Абе знае ли некој зш ми се гаси комп кога играм Дота ке изиграм една две партии и од сред игра се гаси комп 100пати го форматирав го носев на поправка ми кажаа дека е до кулеро и него го сменив околу 2дена не правеше проблем сега пак почна...енибади хелп??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom