Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Цедеата кои ти ги дале со компјутерот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред да го носиш на поправка (само ради таа игра колку што разбрав само таа ти правела проблем) да пробаш да ја денсталираш играта, да ги исчистиш регистрите со некоја од програмите за тоа, па после пак да ја инсталираш играта но од друго цд или симната од друг торент, некогаш просто и само тоа може да е проблемот....лоша инсталација од лош инсталационен фајл.И нови драјвери а пак стара прича....Ми преостанува уште да го носам пак на попкравка.....
Пред да го носиш на поправка (само ради таа игра колку што разбрав само таа ти правела проблем) да пробаш да ја денсталираш играта, да ги исчистиш регистрите со некоја од програмите за тоа, па после пак да ја инсталираш играта но од друго цд или симната од друг торент, некогаш просто и само тоа може да е проблемот....лоша инсталација од лош инсталационен фајл.
Друго препорака..... симни ги сите расположиви патчеви за играта
Да ми препорачеше некоја?
Едит:Од кога ги инсталирав новите драјвери за графичката сега не се гаси комп. туку се размачкува цел екран и не фајке ни CTRL+ALT+DEL
еден проблем имам... форматирав Pc ама имав ставено тестатурата со обичен приклучок...сакав да ја ставам таа со USB приклучок но не бива.Одам Find Drivers не ми ги покажува изгледа не сум ги инстлирал.
Може ли некој да ми каже дека да најдам драјвере или неш шо треба за да приклучам тестатурата на УСБ!?
Да ми препорачеше некоја?
Едит:Од кога ги инсталирав новите драјвери за графичката сега не се гаси комп. туку се размачкува цел екран и не фајке ни CTRL+ALT+DEL
mi resetira mashinava koga saka,ne dava error nikakov,svasta proveriv da ne e nekoj crv blaster i svasta...nisto od toa.
nekoja idea ?
^ Едубунту... Бтњ: видов дека има подфорум Линух ама последниот коментар е 14.09.2008 и затоа побарав помош тука.![]()