Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со драјвериве за Моторола модемот за 64 бит. XP:

Пратив маил до Costumer Support од официјалната Моторола страна, и за чудо, ми вратија идниот ден, али ми вика НЕМА ДРАЈВЕРИ ЗА х64 ХР. Мамето нивно...

tresokurec викаш драјверите што ги има на цедето, факаат на Vista x64 100%??? (мора да се осигурам, јебига :) )

Може да завршиш работа и со нова мрежна, околу 200 денари и мирен си.

Може да завршиш работа и со нова мрежна, околу 200 денари и мирен си.

Абе на готово е најлесно, ама не е тоа тоа. Ебате, МОТОРОЛА што име е, драјвери едни да не напраат..... ццц

Може ли некој да ми каже кои од овие процеси не треба да бидат тука и се заразни??

svchost.exe
wscntfy.exe се во ред,нели??

...a овие??

Може ли некој да ми каже кои од овие процеси не треба да бидат тука и се заразни??

svchost.exe
wscntfy.exe се во ред,нели??

...a овие??

rundll32 e напаст, дури двапати го имаш,
Гледам 40 процеси ти се активни, ослободи се од ненеопходните.

moze li da se reze cd bez cd snimac so nekoja programa?eden drugar vikase deka moze so nero

Режењето не е работа на програм туку на хардверски дел.
Накратко: Не можеш да режеш цд-иња без цд-режач.

Имам лап топ amilo Li 2727 не можам драјвери за xp да најдам .... ако може некој да ми помогне thx однапред

На официјалниот сајт нема?

Ова од вчера почна да ми се случува:

Oтварам My computer, и не можам да ги отворам локалните дискови C и D. Ми се јавува Choose the program to open this file. Kо непознат фајл да е. А доколку ја отварам директно адресата на пример „C:\Documents and Settings\User\My Documents\Божино-Документи“, тогаш се отвара без проблем. Направив шорткати на десктоп од C и D, и се отвараат без проблем. Само не е тоа - тоа. Навикнат сум од My computer да ги отворам, и не знам што е проблемот.

А коче стегнам десен клик на локалниот диск ми се јавуваат непознати букви место обичните open и explore. Помош?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom