- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
Има Формат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, фала за „помошта“.
ај хелпнете ми, инсталирав SKYPE,и имав јузер направено, го користев порано Скајпот, ИМА ИНТЕРНЕТ, ама нејке да ми влезе у скајп акаунтот, пробав со друг акаунт,и па нејке ,помагајте, шо пишува кај вашето Скајп (тие шо користат) во CONNECTIONS???ќе моше еден screenshout??позз
Симнав една алатка која се вика Anti-Keylogger tester, и си го тестирав компјутерот да видам дали сум имун на keylogger-и. И испробувам еден, друг, трет метод... Касперски најде некој од нив, а некој не најде... Ок, не очекувам да биди совршен од тој аспект...
Арно ама, ко испробвав еден метод го изваде ова:
![]()
Демек, "Најдов кејлогер, шо сакаш да напрајш? Остај го нека си заврши работа, или пак додај го во листата на дозволени програми"
Дали е ова некој баг во касперски, дали на некој од вас му се има случено вакво нешто, јас првпат го гледам па зато реков да го ставам овде![]()
Иам ставено Windows XP SP2 i koga nekogas ke go pustam PC-to, desktop-ot samiot mi se zamrznuva i prinuden sum kompjuterot da go restartiram, i taka nekolku pati se dodeka samoto ne se opravi.Patem, Windowsot mi e instaliran na particija kade sto ima malku prostor. Dali toa moze da bide problem??