Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега деинсталирав, и ја избришав папката во program files. Инаку во Documents and Settings нема никаде Mozilla, па сеа ќе го рестартирам компјутерот и ќе видам... Антиспајвер не ни имам:kesa:
Edit: Сега инсталирав и пак истото се појавува...:(
има во папките Апликатион Дата и во лоцал сетинг/апплицатион дата.
Најпрво во виндовс експлорерот тоолс/фолдер опции/виев штиклирај ги невидливите фајлови да бидат видливи

има во папките Апликатион Дата и во лоцал сетинг/апплицатион дата.
Најпрво во виндовс експлорерот тоолс/фолдер опции/виев штиклирај ги невидливите фајлови да бидат видливи

Готово. Фала многу:smir:

Дали би се подобрил, ако ја снимам на CD и после од него ја rip-нам, да речеме во MP4 на 448kbps?
Ми се чини дека за ова ти имав одговорено... И да го подигнеш бит-рејтот џабе ти е. Шумовите ке останат т.е. ке добиеш само поголема датотека. Од баба невеста може ке испадне некако, туку од невеста баба не испаѓа. Затоа земи гуглај ова она... најди ја песната во подобар формат, не се мачи со вакви работи.

Ми се чини дека за ова ти имав одговорено... И да го подигнеш бит-рејтот џабе ти е. Шумовите ке останат т.е. ке добиеш само поголема датотека. Од баба невеста може ке испадне некако, туку од невеста баба не испаѓа. Затоа земи гуглај ова она... најди ја песната во подобар формат, не се мачи со вакви работи.

Не па добро, ми има на 2-3 пати така испаднато ОК, мислам дека песната беше MP3PRO и морав на овој начин да ја доведам во обично MP3. Ама добро, фала за советот!

Не па добро, ми има на 2-3 пати така испаднато ОК, мислам дека песната беше MP3PRO и морав на овој начин да ја доведам во обично MP3. Ама добро, фала за советот!

Дечко, едноставно не може да ја подобриш песната. Ако е 64кбпс, толку и ќе остане, враќање нема.

како беше ова статусната лента шо е доле start да се напраи црна?...лани ја направив сеа заборавив

поз!!! ја имам проблем со мојот анти вирус!!! имав нод па несто ме зафркаваше па решив касперски да ставам!!! и ми излезе ur licence key hes been blacklisted и не ми дава апдате да правам а пак у registration табот од АВ пишуе дека кодот ми истекува за 160 денови и јбг сеа!!! да наоѓам друг код или ај HELP!!!!! pls

поз!!! ја имам проблем со мојот анти вирус!!! имав нод па несто ме зафркаваше па решив касперски да ставам!!! и ми излезе ur licence key hes been blacklisted и не ми дава апдате да правам а пак у registration табот од АВ пишуе дека кодот ми истекува за 160 денови и јбг сеа!!! да наоѓам друг код или ај HELP!!!!! pls

Богами имаш проблем. Проблемот е во тоа што си го заменил НОДот со Касперски:pos2::pos2::pos2: Враќај го назад.

Прво правило за кракувани програми-ИСКЛУЧИ АВТОМАТСКА НАДГРАДБА-дефинициите симнувај си ги од друго место

тогаш мозе ли по ПП да ми пратиш од кај да симнам НОДчево и да си терам работа пошто овај е много комликован замене :nesum: tnx

тогаш мозе ли по ПП да ми пратиш од кај да симнам НОДчево и да си терам работа пошто овај е много комликован замене :nesum: tnx

Vidi, Kaspersky ne e tolku kompliciran kolku sto mislis. Ama ne znam sto te nateralo da go stais nego. Toa e takva anti-virusna programa sto bara mnogu jaka konfirugarija. Ne e preporacliva za site, oti mnogu znae da go uspori kompjuterot. Ako vekje sakas drug anti-virus, zemi avast stavi, ke nemas problemi so update i so takvi raboti.

URGENT

aj sega nekoj neka mi dade odgovor sto se sluciva so mojot kom - se restartira sam od sebe a potoa zakocuva na loadingot na windows patreba 5-6 pati reset da mu dadam ??? help -windowsot saka format ili drugo...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom