Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сменив рам имам 512 + 128 може да е од нив - да прават конфликт ?? различни се (ддр се и двата)

сменив рам имам 512 + 128 може да е од нив - да прават конфликт ?? различни се (ддр се и двата)
Пробај поединечно со секој, ако работат исправни се, пробај со двата модула заедно ако дупат не се подудараат, прочитај на модулите што пишува ...карактеристики.

па 128 е ддр од пред 6 год 512 сега ја земав за карактеристики - детали ке треба да го исклучам .... а за повторно да го вклучам ке ми одземе 15 мин.

Таа 128 продај ја и купи си уште една 512 , ќе и земеш повеќе или исто колку за 512, старите типови на ддр мемории ги нема па се скапи. Пример барав една СДРАМ 128 пс133 за еден пријател кога јачув цената 1000 денари.......

vaka sega imam eden BIG problem. go uklucuvam Pc-to, i site kuleri vrtat(na grafickata, na procesorot i napojuvanjeto vrtat kulerite), ama na ekran niso ne se pokazuva.probav i so drug ekran pak isto niso ne pokazuva, probuvam da go formatiram so WINDOWS XP cd, pa niso se e crno na ekranot, aj HELP, (prasav 5-6 luge vikaat crknala grafickata), pozdrav i SREKNA NOVA 2008 na site, idaj kazate kako da go resam problemov, i sto moze da e pricinata za toa.

EJ LUGE IMAM PROBLEM SO MICROSOFT GENUINE ADVANTAGE.

Slucajno go update-uvav windiwsot i mi pobara da go instaliram ovoj program (go napraviv zaradi Nortonot). No, pocnuva da me gnjavi i da mi vika deka imam piratski Windows. Aj kazete mi kako da go uninstaliram, PLEASE.

brat daj mu format, ili probaj so nekoi programi koi imaat uninstaler opcii - System mechanic pro na primer so koi ke napravis uninstall. ako ne moze uninstal vo normalen mod restartiraj i pritiisni F8 odi na safe mode i potoa uninstal... ako se razbiras vo ovie raboti ako ne si siguren don't touch.

EJ LUGE IMAM PROBLEM SO MICROSOFT GENUINE ADVANTAGE.

Slucajno go update-uvav windiwsot i mi pobara da go instaliram ovoj program (go napraviv zaradi Nortonot). No, pocnuva da me gnjavi i da mi vika deka imam piratski Windows. Aj kazete mi kako da go uninstaliram, PLEASE.
Прошетај малку по темава негде предходно беше спомнат овој проблем
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=6213

Здраво имам еден проблем, како можам да направам кога виндовсот ми се покрева да ми го отскокне тоа за да бирам на кој акаунт. Знам дека се наоѓа кај Change the way users log on or off. Имам само еден јузер акаунт. Ај ако може некој нека пише... Фала :helou:

Здраво имам еден проблем, како можам да направам кога виндовсот ми се покрева да ми го отскокне тоа за да бирам на кој акаунт. Знам дека се наоѓа кај Change the way users log on or off. Имам само еден јузер акаунт. Ај ако може некој нека пише... Фала :helou:

Кликни на Start па Run и внеси во полето CONTROL USERPASSWORDS2 па OK.
Селектирај го акаунтот на кој сакаш автоматски да се логира од листата. Деселектирај ја опцијата Users must enter a user name and password to use this computer и кликни ОК.
Внеси ја лозинката на корисникот на кој сакаш автоматски да се логира и тоа е се :)

Vone fala so me upati na vistinskoto mesto. Go simnav removeWGA i go nema veke. Ah toj lopov Bil Gejts......, veke ne me cudi so ima tolku pari.

Sepak ima luge so moze da go zaebat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom