Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до формат, вистава е сега инсталирана, пред неколку дена, ниту има вируси и слично... Истото ми се јавуваше и порано тогаш кога ставав СП1 исто со виста, ми кочеше лоадингот. Со ХП и Сервер 2003 и 2008 немам никакви проблеми...
Ме чуди дали може да е до хардверот, бидејќи оперативниот со сугирност не е оштетен...
gade te poslusav i si smeniv pc no sega da te prasam imam 4 gb ram a samo 3 koristi kako da napravam da koristi 4???/
Си ја пробал истата Виста од истото ЦД да ја инсталираш на друг РС?
Симни си друга инсталација и пробај тогаш.
thnxxx utre dL Vista 64bit.Само со инсталација на 64bit оперативен систем.Поинаку неможе.Уморен сум од објаснување зошто, ама не може.
ne oti jas imam instalirano Vista 32bit i nejke povise od 3 GB da podrzi....А виста 32 бит ке може ли 4 гига да подржи рам?
Бидејки имам ХП550 а они глупаците од ХП не направиле драјвери за 64 битен ос.
А виста 32 бит ке може ли 4 гига да подржи рам?
Бидејки имам ХП550 а они глупаците од ХП не направиле драјвери за 64 битен ос.
Не бе тоа беше селектирано.А и да не било сепак го покажува старт менито.Претходно беше на ТВ аут и кога па се врати на тв имаше се инаку мониторот е ачер.Сега се среди ама за другпат шо е сакам да знам.Лошо поставено прашање, и како што гледам ти имаш софтверски проблем, а не хардверски...
Оди десен клик на десктоп/ Arrange Icon By-Show desktop icons
btw ако мислеше на ова :smir:
имам едно прашање дали може да ги поврзам УСБ портовите што ми се одпред на кукиштето бидејки секојпат неможад да го вртам да го ставам одзад:smir:
е како де ако знаеш кажи а не сега ...:smir:иначе и јас одзад обожавамМожеш. А иначе јас обожавам да го ставам одзад, незнам зошто ти нејкеш. Еј чекај, за УСБ зборевме беееееее, ја се префрлив на друг муабет...
MOZE ako imas SP1ne oti jas imam instalirano Vista 32bit i nejke povise od 3 GB da podrzi....
MOZE ako imas SP1