CueBaLL
Schizophrenic
- Член од
- 7 декември 2008
- Мислења
- 1.137
- Поени од реакции
- 34
probav taka ali vo tv ne izleguva slika samo trepka i nisto plav ekran....Имаш во драjверите опции за втор екран(ТВто)
nekoe drugo care...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
probav taka ali vo tv ne izleguva slika samo trepka i nisto plav ekran....Имаш во драjверите опции за втор екран(ТВто)
А да си го поправиш тој штекер (разлокан е и има лабав спој) или го замениш со нов! Четири штрафа имаш да отштрафиш и повторно да ги заштрафиш.
И не заебавај овде со прашања за домашната електрична инсталација.
mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1
p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.
nema takov tv izlez kako sto mi e kabelot...:S
убаво пишува ВИСТА 32 БИТ ОНЛИ!Ај овде да прашам нешто. Имам цд со драјвери на кое пишува Windows Vista 32-bit only, ме интересира дали има некакви шанси да работат на Windows XP или на Windows Vista 64-bit?
убаво пишува ВИСТА 32 БИТ ОНЛИ!
Можно е да имаш еден куп вируси значи и антивирус е опција но боље напраи вака... (ако е до вируси, ако не е барај друго чаре) значи ставаш антивирус и режаш се шо ти треба одкако ќе очистиш се со антивирусот и после тоа формат зашо може да оштетил доста ствари вирусот. Сеа значи ова е најсекојдневно шо може да ти се деси. Не веруем дека ти е спор РСто ради слаб процесор или малце рам зашо предтоа нормално идело сеАбе пријателе знам, ама пуста надеж последна умира.
Ај уште нешто да прашам, Кога го уклучувам компјутерот, многу време е потребно да се стартува оперативниот систем, т.е. да се бутира (BOOT UP), Пред една недела не беше така, се беше нормално, а сега по 3-4 минути чекам додека да се стартува. Има ли решение освен формат?
оперативен систем Windows Vista Ultimate 32-bit.
Можно е да имаш еден куп вируси значи и антивирус е опција но боље напраи вака... (ако е до вируси, ако не е барај друго чаре) значи ставаш антивирус и режаш се шо ти треба одкако ќе очистиш се со антивирусот и после тоа формат зашо може да оштетил доста ствари вирусот. Сеа значи ова е најсекојдневно шо може да ти се деси. Не веруем дека ти е спор РСто ради слаб процесор или малце рам зашо предтоа нормално идело се![]()
any1????mi treba mala pomos pred nedela dena si smeniv pc.
novava graficka ima tv izlez i mi dadoa i edno kablece so eden zolt dzek e sega koga ja konektiram grafickata so tv neke da dade slika pomos any1
p.s grafickata e nVidia GeForce 9400GT.