Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
здраво вака не знам дали овоа е на право место ама добро. Неонки за во компјутер ми требаат црвена боја каде да набавам и колку е цената од прилика ? Во цел велес неонка да се нема бе у пм мора од скопје ?

Kako da formatiram stikce sto ima Auto run inf virus .Ne se skenira so nisto i kazuva write protected...Napati koga ke go stavam na kompjuter go zabavuva cel sistem ne otvara nisto MY computer duri ne otvara.Pomognete ako znaete ....Odnapred vi blagodaram:uvo:

На USB-то имаш од страна нешто како мал прекидач, тоа мрдни го зашто вака ти е заклучено и затоа неможеш да форматираш/бришеш од него.

Што значи ова???

Јас реков до кај 1 500 ти ми велиш 2-3000 поефтини од Пионир:nesvest:

Види поубаво, пишува 300 ден. (2 нули има, не 3)

На USB-то имаш од страна нешто како мал прекидач, тоа мрдни го зашто вака ти е заклучено и затоа неможеш да форматираш/бришеш од него.

Види поубаво, пишува 300 ден. (2 нули има, не 3)

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ООООООООООПС Извини:kesa:

newbie here
staiv not kuler za procesorot,arno ama zaboraiv da staam izmegu niv od taa pastata.
moze da mi naprai problem toa???

newbie here
staiv not kuler za procesorot,arno ama zaboraiv da staam izmegu niv od taa pastata.
moze da mi naprai problem toa???
По сите правила да, затоа што треба добро да се легнати површините една на друга, за процесорот да се лади оптимално, од цела површина. Реков по сите правила, оти досега (од цели 2 процесори :) што сум ставил) немам пробано без паста.

Хеј, имам еден глуп проблем. Вчера форматирав писи, и сакав 182,50 драјверите да ги инсталирам, ги инсталираше но како да не ги познаваше. Error Code 10 ми излеваше, ако некој го сретнал овој проблем при инсталација на некакви драјвери.

Денеска ги ставив 182,02, се е во ред, ама па контрол панелот го нема. Глупа работа. Администратор сум. Прв пат ваква работа ми прави (Windows XP и 7300GT). Има некој идеа до што може да е?

disc error occured??????
какод а го решам??????????????????????

Планирам да земам LCD ТВ деновиве и сакам да гледам HD видео од лаптопот, арно ама немам HDMI порт на него. Дали постои некој USB уред кој обезбедува HDMI?

Grazie:smir:

Планирам да земам LCD ТВ деновиве и сакам да гледам HD видео од лаптопот, арно ама немам HDMI порт на него. Дали постои некој USB уред кој обезбедува HDMI?

Grazie:smir:

Имаш DVI излез? Тој ти е еден така поголем од стандардниот (VGA), како правоаголник е.

Знае некој каде и како се движат цените за ДВД + ЛЦД екранче за во кола (тоа е најдобар начин на којшто можам да го објаснам пошто не знам точно како се вика).

Знае некој каде и како се движат цените за ДВД + ЛЦД екранче за во кола (тоа е најдобар начин на којшто можам да го објаснам пошто не знам точно како се вика).

Ја гледав на едно место 150-200 еура, сега мислам дека се поефтини... :toe:

Некој да ми препорача добра (солидна) TВ картичка, пожелно е да има и далинско.
И цена ако може.

Фала.

Od vcera ne mozam da uklucam vtor monitor preku S-video,sto moze da e problemot?
od kompjuterot ne e nisto instalirano ili briseno,kabelot e ok....:toe:

Od vcera ne mozam da uklucam vtor monitor preku S-video,sto moze da e problemot?
od kompjuterot ne e nisto instalirano ili briseno,kabelot e ok....:toe:

Како да уклучиш монитор преку S-Video?
Да не мислиш на ТВ да уклучиш преку тоа?
Треба да ги имаш најновите драјвери за графичката и преку контролниот панел НА ГРАФИЧКАТА (не на компјутерот) да си подесиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom