Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
da mislev na TV,predhodno si rabotese ok mozev da do uklucam TVto preku s-video so kompjuterov sega nastana problemov koga go aktiviram preku display properties/settings/attached second monitor nisto ne se desava.znaci do drajverite ne bi trebalo da e deka predhodno funkcionirashe.

da mislev na TV,predhodno si rabotese ok mozev da do uklucam TVto preku s-video so kompjuterov sega nastana problemov koga go aktiviram preku display properties/settings/attached second monitor nisto ne se desava.znaci do drajverite ne bi trebalo da e deka predhodno funkcionirashe.

Таму кај што чепкаш, побарај негде и намести да ти биде CLONE DISPLAY т.е. сликата да ја прикажува и на монитор и на ТВ.

cudno...go restartirav i sea funkcionira vtoriot displej.

симнав филмот the fast and the furious tokio drift и ми ја дава оваа икона ( еве слика ) па незнам преку која програма и како да го стартувам

v5iqu1.jpg

Филм спакуван во Image?! Хмммм, тука има нешто чудно, или фајлот не ти е поврзан добро со одреден програм или е вирус или јас првпат гледам вакво нешто :nesvest:

Филм спакуван во Image?! Хмммм, тука има нешто чудно, или фајлот не ти е поврзан добро со одреден програм или е вирус или јас првпат гледам вакво нешто :nesvest:

Игра за PlayStation Portable e :)

Не ми го уклучува компјутерот. Едноставно коа стискам power копче само вентилаторите работат ко улави а системот не се крева, нема ништо едноставно. Така ми праеше и на стариот компјутер ама таму по 5-6 пати обиди палеше. Овој нејке да чуе. Шо му е ? Шо да праваМ

Не ми го уклучува компјутерот. Едноставно коа стискам power копче само вентилаторите работат ко улави а системот не се крева, нема ништо едноставно. Така ми праеше и на стариот компјутер ама таму по 5-6 пати обиди палеше. Овој нејке да чуе. Шо му е ? Шо да праваМ

Провери го напојувањето, најверојатно до тоа ќе да е.

како да избришам група на мсн 9
секако пробав и пак не може.....

еј ајде ако некој знае нека каже како да видам која графичка картичка ја има лаптопот ( знам да ја најдам преку Propertis>Settings>Advanced>Аdapter но таму ја пишува како непозната пошто сега е правен формат а не се инсталирани драјвери ) лаптопот не е мој па затоа и не знам е сега ако некој знае како можам да видам освен на тој начин што напишав нека каже

еј ајде ако некој знае нека каже како да видам која графичка картичка ја има лаптопот ( знам да ја најдам преку Propertis>Settings>Advanced>Аdapter но таму ја пишува како непозната пошто сега е правен формат а не се инсталирани драјвери ) лаптопот не е мој па затоа и не знам е сега ако некој знае како можам да видам освен на тој начин што напишав нека каже

Спушти си GPU-Z или Everest.

BURN PS2 DISC :

Симнав игрица во ИСО формат.....и реков да разгледам прво со што да ја изрежам иако си претпоставив дека ке оди на неро...ко вообичаено....но : DVD VIDEO кажвит PS2-ката...
Реков ај не е НЕРО , па пробав :

Ashampoo Burning Studio 8
DVD Decrypter
ImgBurn

Исто па исто .... ДВД Видео...

Дури и го екстрактирав исото...и пак истото...
ПОМОШ ДОКОЛКУ МОЖИ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom