Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Или crossfire е плочата или не држи напајањето.

Киксупермен, има и на firewire екстерни дискови, тој од 1 терабајт мислам дека беше 8900 денари, за 500 гига не се сеќавам.

Да прашам следново...користам Nero 8.1.1.0 и пробувам да режам двд и уште на 20сек ми вика Power calibration error...некој да знае до што е? дали е до режачот..до струјата..инаку до сеа сум го немал овој проблем..сеа за првпат се случува..

Да прашам следново...користам Nero 8.1.1.0 и пробувам да режам двд и уште на 20сек ми вика Power calibration error...некој да знае до што е? дали е до режачот..до струјата..инаку до сеа сум го немал овој проблем..сеа за првпат се случува..
UnistaLL nero i instal nekoja postara werzija..

Ај и јас да побарам помош.
Последниве неколку месеци ми се занесува компјутеров. Кога му викам да се гаси, се рестартира секогаш. На почеток барем шат даун копчето кога ќе го држев стиснато неколку секунди се исклучуваше, сега ни тоа неќе па морам кога сакам да го гасам да го извадам од струја.
Исто така, на мали вибрации на бирото реагира и бипка. Пример, малку со врв на прст ќе го чукнеш куќиштето и одма ќе бипне, биос стајл.
Има некој идеја?

Си фтасал за ново напојување.... гарантирано. Земи си некој подобар модел. CoolerMaster од 50 евра ќе ти заврши работа.

Ај и јас да побарам помош.
Последниве неколку месеци ми се занесува компјутеров. Кога му викам да се гаси, се рестартира секогаш. На почеток барем шат даун копчето кога ќе го држев стиснато неколку секунди се исклучуваше, сега ни тоа неќе па морам кога сакам да го гасам да го извадам од струја.
Исто така, на мали вибрации на бирото реагира и бипка. Пример, малку со врв на прст ќе го чукнеш куќиштето и одма ќе бипне, биос стајл.
Има некој идеја?

Јас би рекол дека имаш фаличен рам.

Пробај извади ги сите плочки рам, и враќај ги една по една, и при секоја тестирај го со уклучување, исклучување, рестартирање...

Ќе најдеш која плочка те зеза, и ќе си земеш нова.

И јас мислам дека е рамот.... Ама изгледа со сите плочки исто ми се однесува.
Ај ќе пробам сега па ќе пишам :)

Штом на удар се рестартира тогаш е напојувањето. 1000 пати сум го имал тој случај.

Не реков никаде дека се рестартира на удар :)
Инаку пробав и со меморијата, пак е исто. Остана напојувањето да пробам утре најверојатно...

Има некој идеја?

На ова мислев ....

во секој случај пробај со напојувањето па после кажи ни што ќе испадне. Поз

Pomos za stick

Kako da formatiram stikce sto ima Auto run inf virus .Ne se skenira so nisto i kazuva write protected...Napati koga ke go stavam na kompjuter go zabavuva cel sistem ne otvara nisto MY computer duri ne otvara.Pomognete ako znaete ....Odnapred vi blagodaram:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom