Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ај малку помош.Ја инсталирав call of duty 4-Modern Warfare само незнам што треба да направам за да ја играм онлине,прв пат пробувам да играм онлине игра и везе немам како иде тоа
ти треба пач и после преку гарена ке можеш да ја играш :) за гарена не знам дали требаше пач...преминав на mw2 уште кога излезе и сум заборавил што како треба прогуглај на нет ке најдеш сигурно !

Знае некој како да го "лажам" пцто дека има диск?
Симнав некој си мод на GTA San Andreas од замунда и ми вика Insert disk in (E)
Порано еден другар со PowerIso ми средуваше, ама како поим немам :D

Знае некој како да го "лажам" пцто дека има диск?
Симнав некој си мод на GTA San Andreas од замунда и ми вика Insert disk in (E)
Порано еден другар со PowerIso ми средуваше, ама како поим немам :D
Отвори го фајлот со Deamon tools

Ја симнав и снимив Driver SA од SkidRow верзијата. Ја кракував(ваљда), ама не се пушта.
Ја снимил ли некој до сеа, и како?

Дали некој ја нашол играва на пиратски начин кракната до сега?
Излезена е пред скоро 1 година, ама слабо иде потрагата.

Дали некој ја нашол играва на пиратски начин кракната до сега?
Излезена е пред скоро 1 година, ама слабо иде потрагата.

Колку што сум информиран, за играва нема крак сеуште, а не верувам ни дека ќе има некогаш...

Ја спуштив Driver: San Francisco [SKIDROW] ја инсталирав све и ја играв ама еве сега по 2пат пробвам да влезам во играва не ми влага.. А сношти ја играв.? Не ми е јасно ајде да не ми се играше и сношти.. Стегам на икончево чекам чекам и џабе не се игра.. Ја преинсталирав го рестартирав пц џабе, некој чаре?

Ја спуштив Driver: San Francisco [SKIDROW] ја инсталирав све и ја играв ама еве сега по 2пат пробвам да влезам во играва не ми влага.. А сношти ја играв.? Не ми е јасно ајде да не ми се играше и сношти.. Стегам на икончево чекам чекам и џабе не се игра.. Ја преинсталирав го рестартирав пц џабе, некој чаре?

Napravi System restore na kompjuterot vrati go edn den nazat toa ke ti go resi problemot i veke nema da imas problem so igrata istiot go imav i jas

.

Moze li nekoj da mi dade SAVE GAME za Driver : San Francisco oti pred krajot na poslednata misija mi se gasi igrata nemozam da ja projdam celata sakam da vidam sto se slucuva od kako ke se zavrsi pozdrav.

Прочитај го убаво .nfo фајлот, не треба само крак да се стави.

Некој да не знае дали и каде може да се најде commentary files за ФИФА 2009?
ако некој има,нека ми прати на ПП,и нека ми каже кај да ги ставам :) :)

Ај и тука да пишам.Ја инсталирав Фифа 2012 како што треба,ја стартувам играта и излегува тоа рекламата FIFA 2012 и застанува не се случува ништо,си стои така не мрда(Not Responding) помош некоја??
Фала:)

Имам еден проблем.Ја симнав Bulletstorm-FLT,и ја инсталирам се како што треба,ама кога ќе се пуштам ми бара акаунт да се логирам..има некоја фора некој да ми каже како треба?

Некој да не знае дали и каде може да се најде commentary files за ФИФА 2009?
ако некој има,нека ми прати на ПП,и нека ми каже кај да ги ставам :) :)
Некој,зашто стварно е глупо без коментатор :D

Имам проблеми со uTorrent не сака да започне симнувањето на фајловите си стои на 0.00% ај помош !

Имам еден проблем.Ја симнав Bulletstorm-FLT,и ја инсталирам се како што треба,ама кога ќе се пуштам ми бара акаунт да се логирам..има некоја фора некој да ми каже како треба?
каков акаунт? тоа тињето* мајкрософт лајв?
стисни таму негде continue, скролај надоле и ќе има едно create a local profile
кликни го и напрај си offline профил со кој ќе можеш да се логираш на сите игри што го користат тињето* од мајкрософт.

*поради пиратерија.. иначе не е тиње.

Имам проблеми со uTorrent не сака да започне симнувањето на фајловите си стои на 0.00% ај помош !
оваа е соодветната тема(КЛИКНИ МЕ) за твојот проблем, пиши таму. кажи anon ме прати
:DDDDDDDDDDDDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom