Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ја инсталирав Warhammer 40K Space Marine со демон тоолс, ставив крак и еве што ми се појавува.. Ја спуштив од замунда таа од 7.63 GB..

sloisda.png

Некој помош?

sloisda.png

Некој помош?

My install guide:

If you don't have Steam, install that and update it first before installing the game. Mount, install, copy crack, but don't open the game just yet. Open Steam, go to Library, then click Add a Game at the bottom left, then Add a Non-Steam Game. Let the list load, select Space Marine (if it doesn't show up on the list, go to Browse and locate the .exe), then click Add Selected Programs. At this point in the process, Steam will automate an AppID for the game (for those of you getting the AppID error) and you can play.

I ran this on Windows 7 Ultimate 64-bit.

Беше во коментарите на tpb, пробај.

Оти на некои игри како мафиа 2,civilization 5.. што ги имам играно порано, сега има лаг односно после 5-6 мин откако ќе ја пуштам играва почнува да "сецка" и неможам да ги играм.. а истите игри ги имам играно на истио ком. без проблем..

Оти на некои игри како мафиа 2,civilization 5.. што ги имам играно порано, сега има лаг односно после 5-6 мин откако ќе ја пуштам играва почнува да "сецка" и неможам да ги играм.. а истите игри ги имам играно на истио ком. без проблем..

Да не ти се прегрева графичката? Провери ги температурите.

Здраво на сите членови на овој форум ;)

Ја симнав играта симс 2,се се игра само што неможе да се гради.Па ќе ве замолам дали некој може да ми ја даде играва симс 2 испробана.Што ќе може да се гради ...
Доколку знаете што треба да направам за да можам да градам,добро би ми дошло за да не ја симнувам пак од на интернет.
Однапред фала многу

Има ли таков во оваа држава, на овој форум што успеал да ја игра Assassin's Creed кецот, и да го пројде багот Ерусалим, ми се плаче зошто неможам да ја играм играва ради тој баг.
Или ако има некој што има решение за неа, или слушнал нека пише, ве молам, поздрав :)

Предложете ми некоја игра што можам да ја играм со овие перформанси:
Pentium R Dual CPU
E2200.2.20GHz
2.20GHz 2.00GB of RAM
графичка - GeForce 8400GS memory size 512 MB.
Некоја од игриве со пукање,мафија слично такво,знам дека тие бараат повеке меморија затоа прашувам

Предложете ми некоја игра што можам да ја играм со овие перформанси:
Pentium R Dual CPU
E2200.2.20GHz
2.20GHz 2.00GB of RAM
графичка - GeForce 8400GS memory size 512 MB.
Некоја од игриве со пукање,мафија слично такво,знам дека тие бараат повеке меморија затоа прашувам

Кантер, Doom, UT2004, некоја постара Quake, Mafia 1. Графичката е чиста антика.

Да не ти се прегрева графичката? Провери ги температурите.

Таман се температурите не прегрева .... порано на high ги играв а сега на low се направени и пак сецка.. други решение . ? :/

Инсталирав STEAM и ја симнувам првата Half Life 2 без никакви тиа епизоди и такви ствари значи обичната и сеа сакам да ставам уште една игра Black Mesa Source додаток може да се игра само ако ја имаш инсталирано која и да е верзија на Халф Лајф е сеа прашањето ми е дали има врска шо ја симнувам преку торент а не преку стим играта ХАЛФ ЛАЈФ а и додатокот е преку торент ама имам туторијал како да го ставам дали има врска шо е симната играта посебдно коа ке ја инсталирам дали ке ја има на стимот ХАЛФ ЛАЈФ??

Инсталирав STEAM и ја симнувам првата Half Life 2 без никакви тиа епизоди и такви ствари значи обичната и сеа сакам да ставам уште една игра Black Mesa Source додаток може да се игра само ако ја имаш инсталирано која и да е верзија на Халф Лајф е сеа прашањето ми е дали има врска шо ја симнувам преку торент а не преку стим играта ХАЛФ ЛАЈФ а и додатокот е преку торент ама имам туторијал како да го ставам дали има врска шо е симната играта посебдно коа ке ја инсталирам дали ке ја има на стимот ХАЛФ ЛАЈФ??

Black Mesa Source уште не е излезена.

My install guide:

If you don't have Steam, install that and update it first before installing the game. Mount, install, copy crack, but don't open the game just yet. Open Steam, go to Library, then click Add a Game at the bottom left, then Add a Non-Steam Game. Let the list load, select Space Marine (if it doesn't show up on the list, go to Browse and locate the .exe), then click Add Selected Programs. At this point in the process, Steam will automate an AppID for the game (for those of you getting the AppID error) and you can play.

I ran this on Windows 7 Ultimate 64-bit.

Беше во коментарите на tpb, пробај.
Ај ак не те мрзит преведи, се скапав мачење за жабе :)...

Ај ак не те мрзит преведи, се скапав мачење за жабе :)...

Инсталирај стим, оди во library табот, доле имаш add a game>add a non-steam game, ќе го одбереш exe-то од Space Marine и ќе се направи shortcut на стим, после пушти ја играта од shortcut-от. Не знам дали ќе работи сепак пробај, мојата верзија немаше потреба од ваква работа, Black Box извадив од 2 гига.

Ти пратив ПП.

Ај малку помош.Ја инсталирав call of duty 4-Modern Warfare само незнам што треба да направам за да ја играм онлине,прв пат пробувам да играм онлине игра и везе немам како иде тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom