Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Во играва се убо си влегува и се нормално функционира се додека стегнам некст меч и после ме исфрла т.е. ми се појавува донт сенд.Ако знај некој нека помогни, фала однапред:tapp:за ПЕС 2011

Ја играм Deus Ex: Human Revolution, али претешка ми е, не во стил да ме убиваат многу, туку премногу трошење на амуниција, и нормално пак тоа доведува да ме убиваат. Помош?

Зашо иам лаг на ГТА 4? 8 гига рам иам, i5 процесор, 1 гига графичка и пак ми лагува. Ја пуштам на помала резолуција, исто. За single player зборам.

Зашо иам лаг на ГТА 4? 8 гига рам иам, i5 процесор, 1 гига графичка и пак ми лагува. Ја пуштам на помала резолуција, исто. За single player зборам.

Што модел ти е таа 1 гига графичка, знам бајаги графички кои имаат 1 гигабајт видео меморија, а се живо срање. Мада GTA IV е CPU интензивна игра, може некој пач ти фали?

Пошто играта е порт од конзола за PC и е една од најлошо оптимизираните игри.....не е до системот не се секирај . Пробај инсталирај некој од поновите пачови , тоа би требало да ја поправи малце работата.

Графичката е солидна, не би требало ради неа да ти лагира играта, симни најнов пач и крак.

Иначе ништо не пропушташ, играта не е нешто посебно, далеку е од Vice City / San Andreas.

Графичката е солидна, не би требало ради неа да ти лагира играта, симни најнов пач и крак.

Иначе ништо не пропушташ, играта не е нешто посебно, далеку е од Vice City / San Andreas.

Знам дека е далеку од тие, ама онака, за тепање време ми беше.

Пробај ја Just Cause 2, играта за разлика од GTA IV е чиста нереална забава.

пироман напиша:
sloisda.png

Дечки ја инсталирав Warhammer 40K Space Marine со демон тоолс, ставив крак и еве што ми се појавува.. Ја спуштив од замунда таа од 7.63 GB..

Незнам дали е за тука прашањево али пак е во врска со игри...
Која и да е игра на Фејсбук кога ке ја уклучам компјутерот ги кочи и не само на фејс туку и на другите нет страни Мотика,Кајгана флеш игрите ми ги кочи како да го решам проблемов а скоро ми е преинсталиран компјутерот

Барај 1.0.7 пач за играваа. Со крак од Разор е. Го подобрува доста FPS-то.
Според benchmark вадам 47,01% average FPS.

Statistics
Average FPS: 47.01
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 60%

Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Medium
View Distance: 100
Detail Distance: 100

Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 275.33
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz

Незнам дали е за тука прашањево али пак е во врска со игри...
Која и да е игра на Фејсбук кога ке ја уклучам компјутерот ги кочи и не само на фејс туку и на другите нет страни Мотика,Кајгана флеш игрите ми ги кочи како да го решам проблемов а скоро ми е преинсталиран компјутерот

Види Flash player-от што верзија ти е, ако има понова напрај му update.

Користиш хром?И кајмене на некој апликации знае да ја забави работата на компјутерот или пак да падне флешплеерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom