Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо иам лаг на ГТА 4? 8 гига рам иам, i5 процесор, 1 гига графичка и пак ми лагува. Ја пуштам на помала резолуција, исто. За single player зборам.
Пошто играта е порт од конзола за PC и е една од најлошо оптимизираните игри.....не е до системот не се секирај . Пробај инсталирај некој од поновите пачови , тоа би требало да ја поправи малце работата.Зашо иам лаг на ГТА 4? 8 гига рам иам, i5 процесор, 1 гига графичка и пак ми лагува. Ја пуштам на помала резолуција, исто. За single player зборам.
Што модел ти е таа 1 гига графичка, знам бајаги графички кои имаат 1 гигабајт видео меморија, а се живо срање. Мада GTA IV е CPU интензивна игра, може некој пач ти фали?
GeForce 450 GTS.
Графичката е солидна, не би требало ради неа да ти лагира играта, симни најнов пач и крак.
Иначе ништо не пропушташ, играта не е нешто посебно, далеку е од Vice City / San Andreas.
пироман напиша:
Зашо иам лаг на ГТА 4? 8 гига рам иам, i5 процесор, 1 гига графичка и пак ми лагува. Ја пуштам на помала резолуција, исто. За single player зборам.
Незнам дали е за тука прашањево али пак е во врска со игри...
Која и да е игра на Фејсбук кога ке ја уклучам компјутерот ги кочи и не само на фејс туку и на другите нет страни Мотика,Кајгана флеш игрите ми ги кочи како да го решам проблемов а скоро ми е преинсталиран компјутерот
имам најнова верзија на флеш плејер друго нешто да не е проблем??Види Flash player-от што верзија ти е, ако има понова напрај му update.