Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Снимив, пак истиот проблем :(

едит: ја преинсталирав играта и сега работи, фала ;)

Call.of.Juarez.The.Cartel-SKIDROW- Дали некој успешно ја инстлаирал играта на win 7 SP! x64? Се инсталира :D само не стартува играта..излегува Call of bla bla has stopped workıng. Пробав compatibility, run as administrator, disable visual themes -desktop composition (ова од нет читав демек помагал ) итн..ако некој има некое решение ќе бидам благодарен за помошта :)

Call.of.Juarez.The.Cartel-SKIDROW- Дали некој успешно ја инстлаирал играта на win 7 SP! x64? Се инсталира :D само не стартува играта..излегува Call of bla bla has stopped workıng. Пробав compatibility, run as administrator, disable visual themes -desktop composition (ова од нет читав демек помагал ) итн..ако некој има некое решение ќе бидам благодарен за помошта :)
Да јас, види во нови игри постирав и скриншот.
--- надополнето: Sep 5, 2011 10:17 PM ---
Си допишал не видов, не се секавам како беше ама работи.

Да јас, види во нови игри постирав и скриншот.
--- надополнето: Sep 5, 2011 10:17 PM ---
Си допишал не видов, не се секавам како беше ама работи.
Ок фала. Да го избришам кој кур ќе ми е таква игра...го фалеше другарми нешто ау многу добра игра -.-

Ок фала. Да го избришам кој кур ќе ми е таква игра...го фалеше другарми нешто ау многу добра игра -.-
Мене не ме бендиса, да почекаме Dead Island излегува месецов треба да е добра. А за оваа мислам имаше едно сетингс се стартува одбираш резолуција и save&play, ако не сум грешка, не ми текнува тестирав неколку игри и збунет сум.:pos:

Сакам да ја симнам Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2 но на замунда ја има од 5ГБ и од 11ГБ која од овие две да ја симнам????

Сакам да ја симнам Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2 но на замунда ја има од 5ГБ и од 11ГБ која од овие две да ја симнам????

11 гига ти е целосната верзија од SKIDROW, таа од 5 гига е најверојатно некој rip/repack, ако сакаш да заштедиш мегабајти извади ја таа од 5, само провери што е рипувано.

Имам проблеми со инсталацијата на играта Call of Juarez The Cartel, откако ја инсталирав и направив крак, ми се појавува ова:

Решение?

Имам проблеми со инсталацијата на играта Call of Juarez The Cartel, откако ја инсталирав и направив крак, ми се појавува ова:

Решение?
--- надополнето: Sep 7, 2011 1:33 PM ---
И уште едно прашање, на играта Battlefield Bad Company 2 на мисијата Snowblind кога треба да го браниш од напади сателитот, нели при крај треба да собориш хеликоптер со РПГ..тука ми се појавува некој баг најверојатно и пак ме враќа на сејфираното.
Солушн?
Со еророт пробај реинсталирај ја играта ако не сака пак ондак имаш проблем со виндовсот тој фајл што ти го покажува горе пробај замени го со друг од друг пц за да не му правиш формат на компјутерот па ќе видиш што како ;)

Со еророт пробај реинсталирај ја играта ако не сака пак ондак имаш проблем со виндовсот тој фајл што ти го покажува горе пробај замени го со друг од друг пц за да не му правиш формат на компјутерот па ќе видиш што како ;)

Хмм, не.
Симни го фајлот xapofx1_5.dll и стави го во директориумот на играта. После претпоставувам дека ќе ти бара уште некој dll фајл, симни го и тој и стави го пак. Така ми правеше на Metro 2033 и на крај успеав да ја направам да ми работи :)

Здраво.. Прееска снимав Бастион и сеа играм и минав неколку левели , направив Форџ и Дистилери во мојот Бастион , но сега кога идам на СкајВејот во потрага по нови cores стрелката ми е застанана кај што бев и имам 3 нови места но никако неможам да кликнам на нив пробав со се но нејќе да се кликне на нив а така неможам да летам никаде...Плс помош?

Провери дали си го ставил кристалот(core) во тој споменикот. ( на средина е). И провери дали можеш да зборуваш со зулф и тој другиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom