Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже дали е комплицирано да се симне игра преку замунда,пример red alert за некој што нема мн искуство,дека читав нешто сериски клучеви треба после ова она.Јас знам да снимам игра од цд да ја кракувам и толку.Треба нешто плус да се прави или подобро да си купам.поздрав

Може некој да ми каже дали е комплицирано да се симне игра преку замунда,пример red alert за некој што нема мн искуство,дека читав нешто сериски клучеви треба после ова она.Јас знам да снимам игра од цд да ја кракувам и толку.Треба нешто плус да се прави или подобро да си купам.поздрав

Симни си, инсталирај и играј. Ако ти побара сериски само пиши на форумов или пиши ми мене приватна порака јас ќе ти дадам. Поздрав ;)

Значи ја играм harry potter and the half blood prince ! и готово се завршив , прашањето е дали има некој искуство со играва ! за да му поставам неколку прашања ! ако има некој искуство , значи еве ја страната http://www.ign.com/cheats/games/harry-potter-and-the-half-blood-prince-pc-14248954 и има во играта за собирање едни Crests и сеа имам собрано накај 40 од вкупно 150 но работаа е шо тие коа се собираат ти се отклучуваат како нови дуели еве ,
Hogwarts Crest Rewards

Collecting the Crests hidden around Hogwarts unlocks the following rewards:

• 3 Crests - Two Player Dueling Pack 1: Draco & Luna
  • 8 Crests - More health in duels
  • 14 Crests - Two Player Dueling Pack 2: Training Ground Dueling Arena
  • 21 Crests - Dungbombs in prank boxes around Hogwarts
  • 29 Crests - Two Player Dueling Pack 2: Crabbe & Goyle
  • 38 Crests - Score boost in flying events
  • 48 Crests - Exploding Cauldrons in prank boxes around Hogwarts
  • 59 Crests - Two Player Dueling Pack 4: The Transfiguration Dueling Arena
  • 71 Crests - Max health in duels
  • 84 Crests - Two Player Dueling Pack 5: Ginny & Hermione
  • 98 Crests - Love Potion in Potions Club
  • 113 Crests - Two Player Dueling Pack 4: Paved Courtyard Dueling Arena
  • 129 Crests - More mini-crests with each cast
  • 150 Crests - Multiplayer Dueling Pack 7: Severus Snape
Additions by Haz.
и на пример сакам да отклучам

• 3 Crests - Two Player Dueling Pack 1: Draco & Luna но незнам како и никаде не ми се појавуе ! ПОМОШ ?

Значи од секад сум ја мразел оваа ГТА..де на 10 мисија некој сликовито нека ми објасни како воа кутииве со оружје да ги оставам во камионот..ми вика РЕТУРН,стискам ЕНТЕР(ретурн) и ја остава кутијава на земја..преку онаквое ми е веќе 2 саати се мачам.Нај болно е шо од кога нема да ја извршиш мисијата чекаш 12 минути за одново да почнеш..:mad:

Значи од секад сум ја мразел оваа ГТА..де на 10 мисија некој сликовито нека ми објасни како воа кутииве со оружје да ги оставам во камионот..ми вика РЕТУРН,стискам ЕНТЕР(ретурн) и ја остава кутијава на земја..преку онаквое ми е веќе 2 саати се мачам.Нај болно е шо од кога нема да ја извршиш мисијата чекаш 12 минути за одново да почнеш..:mad:

Провери на youtube, вака не верувам дека некој ќе се сети како точно треба.

Провери на youtube, вака не верувам дека некој ќе се сети како точно треба.

Проверив баце,миљон пати...Се правам како што треба,само кога треба да го оставам тоа во камионот,човеков мој го остава на земја..:mad:

capturaja.jpg

Зошто прави вака?
Му симнав и крак и кога ја стартувам од десктоп ми го пише ова, а ако пробам да го отворам кракот не се отвара ништо.
Бтв, ја симнав од замунда и читав по коментари дека оваа верзија одлично работела...

capturaja.jpg

Зошто прави вака?
Му симнав и крак и кога ја стартувам од десктоп ми го пише ова, а ако пробам да го отворам кракот не се отвара ништо.
Бтв, ја симнав од замунда и читав по коментари дека оваа верзија одлично работела...
Стартувај ја од самиот крак...односно во фолдерот кај што ти е играта

Кога ке ја вклучам бастион ми излага: Bastion has stopped working.
-> Check online for a solution and close the program
-> Close the program.

Побарав на интернет и пробав некои туторијали ама неможе. Има некој што го има истиов проблем?
Користам Виндоус 7 64бит.
Верзијата ми е од TinYiso

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom