Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто?
Има, кога бараш читај да е pre-activated.
Како и да е, овие не ги препорачувам затоа што знаат да прават проблеми.
Симни ја таа со најмногу сидери и искористи активатор како што е Microsoft Toolkit.
A дали може овој најновиов да го симнам од сајтот триал верзија и со овој активаторов да ги активирам ?

A дали може овој најновиов да го симнам од сајтот триал верзија и со овој активаторов да ги активирам ?
Не би препорачал.
Активаторите најчесто имаат проблеми ако симната верзија не ти е Volume License (VL).

Добар, а бесплатен VPN? За десктоп ми требит.

Форумџии имам еден проблем.Имам една аудио снимка по јазици и има некои делови каде професорот збори многу брзо или нечисто.Се обидов со повторување 100 пати на снимката и нешто разбрав но проблематични ми се два периоди од по 7-8 секунди кои ми се битни а неможам никако да ги разберам

Ваш совет како да дојдам до реченициве.Ми треба некое софтверче со кое би се обидел да го намалам времето нешто како slow motion со кое верувам дека ќе ги разберам тие 7-8 секунди.

Ако може совет некој,како и со кој софтвер да го средам тоа.

Adobe Audition или Audacity.
Пробај со slow down без да влијаеш на pitch.

Некој lightweight софтвер за сечење и подолги видеа?

Најблиску нешто до она што ми требаше, ако му затреба некому:
  • Boilsoft Video Splitter
  • VideoReDo TVSuite

Знаете ли некој софтвер (десктоп програма) за водење на "склад" ? Потребни ми се едонставни функции, додавање на различни производи, која количина ја има од секој производ, цена на производот, опис итн... По можност да биде free :D

Знаете ли некој софтвер (десктоп програма) за водење на "склад" ? Потребни ми се едонставни функции, додавање на различни производи, која количина ја има од секој производ, цена на производот, опис итн... По можност да биде free :D

Microsoft Excel?

Бизнис да прајш за без пари :P
Знам неколку ам се плаштат. Ак сакаш без платно (Билјана не белит) Корун шо ти рече, дотерај си го во ексел, ако го најш и тој без платно. :D

Фала ви дечки, не знам како не ми текна на Excel :D

Adblocker за Microsoft Edge?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom