kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.868
- Поени од реакции
- 10.718
Затоа прашувам и јас го видов, еден месец пишува coming soon...Coming soon.
Првиот резултат на гугл.
Други нема добри, чекај го најдобриов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа прашувам и јас го видов, еден месец пишува coming soon...Coming soon.
Првиот резултат на гугл.
Други нема добри, чекај го најдобриов.
Зависи како ќе ја "набавиш" и точно за што ти треба. Ако имаш нерви за кликање низ опции и фолдери Adobe Premiere. Додуша и Sony Vegas е фино... Има и други, ама не сум чепкал.Препорака за најдобар софтвер за видео-едит?
Ама не само сечење лепење туку и ефекти,боја,тон и се во едно?
И дали постои програма да може телефонот кој ми е поврзан со УСБ да може на пр да биде камера на Вајркест или ОБС или било што друго ? Со ИП пробав но не ми чини ?
лепење as in hardcoded за глеање на теве или друг смарт уред?Дали постои некоја програма за лепење превод на филмови и серии а да преводот изгледа како оној на Алфа телевизија со позадината што е сиво проѕирна ?
Сакам да ставам некој филмови и серии онлајн на интернет.лепење as in hardcoded за глеање на теве или друг смарт уред?
или пак ќе се глеа видеото на компјутер?
Обичен хостинг сајт како јутуб-вимео-другстримсервис или на твој вебсајт?Сакам да ставам некој филмови и серии онлајн на интернет.
MKVToolNix за "меко" и брзо лепење на превод без губење на квалитетот на видеото aко ти одговара mkv формат.Дали постои некоја програма за лепење превод на филмови и серии а да преводот изгледа како оној на Алфа телевизија со позадината што е сиво проѕирна ?
Ми се свиѓаше дизајнот каков што имаат Алфа и Pickbox со позадина сина проѕирна. Сум видел таков превод и на некој балкански сајтови кај што има серии за гледање. Али ако е тоа посложено тогаш најобичен ќе го напраам дизајнот.MKVToolNix за "меко" и брзо лепење на превод без губење на квалитетот на видеото aко ти одговара mkv формат.
А бојата, фонтот, големината на буквите можеш да пробаш да ги изработиш со некоја субтитл програма ама тоа може да е условено и од плеерот во кој се пушта видеото.