Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Некој емаил клиент да работи со пише мејлови г маил јаху, и да стигаат нотификации кога ке ми стигне меил?

Која програма е најлесна за изучување за изготвување на датабази? Датабази каде би можел да внесувам податоци што подоцна можам да вадам разни статистики. Секоја препорака за програма/туторијал/database developer е добредојдена.

Ако знаете да изготвувате разни датабази, или знаете фирми што работат со ова, слободно пратете ми ПП.

Фала

Ми треба линк од торент што работи за аутокад 2003[DOUBLEPOST=1423506843][/DOUBLEPOST]Ми треба линк од торент што работи за аутокад 2003

Ми треба помош.Дали некој знае како скенирана книга може да се префрли во word.односно само текстот?
Од страната да се извади само текстот

Attachments

• Untitled 1.png
    Untitled 1.png
    395,8 KB · Прегледи: 22
Здраво! Некоја програма за да отклучам ПДФ документ? Јас го отварам документот но неможам да го принтам. Помош?

Здраво! Некоја програма за да отклучам ПДФ документ? Јас го отварам документот но неможам да го принтам. Помош?
Тоа значи дека документот има copyright и неможеш ни да копираш ни да принташ. Мислам дека таква програма не постои и единствен начин ќе ти е да ги сликаш сите страни поединечно.

Има ли софтвер кој може да пребарува аудио делчиња?
Пример, да речеме дека имам неколку филма за коишто не постои превод, и сакам од сите филмови да ги извадам делчињата каде што ликот кажува "fuck".
Наоѓам едно, го селектирам делот од аудиото каде што кажува "fuck" и ми пребарува низ звукот според претходново без да треба јас да го гледам цел филм каде се се кажува "fuck".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom