Помен за Тоше на плоштад Македонија - 05.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има концерт за Тоше, сакале организаторите или не. Дали ние фановите сами ќе го направиме, дали они повторно ќе го вратат на 5 октомври, ќе го има. Сите на плоштад, потоа на Градски!

На плоштад во понедленик во 19 и 30 СИТЕ МАКЕДОНЦИ!!!!
Ајде адми нистратори или модератори направете ја оваа вест како соопштение чим се оптвори страната на кајгана да стои горе за д аможе што помасовно да се рашири веста.

МАКДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ГО ЧЕСТВУВА НЕЗАБОРАВНИОТ КОНЦЕРТ НА НАЈГОЛЕМАТА МУЗИЧКА ЛЕГЕНДА НА БАЛКАНСКИТЕ ПРОСТОРИ!!!

Се надевам ќе се собереме во голем број на плоштад..:cry:

seto e ubavo samo mnogu narod ke place

P.S. lani na istata li data bese odrzan

Da na istata bese, ali dobro se padna u nedela, sea malce zeznato deka pon ali nema vrska. Samo sto trebase da go napravat poorganizirano ova, a ne do posleden den ne se znae ni kade da se kupat karti, ni cena a duri ni dali 100% ke bide odrzan vo ponedelnik :S

Da na istata bese, ali dobro se padna u nedela, sea malce zeznato deka pon ali nema vrska. Samo sto trebase da go napravat poorganizirano ova, a ne do posleden den ne se znae ni kade da se kupat karti, ni cena a duri ni dali 100% ke bide odrzan vo ponedelnik :S

Значи да ти појаснам. 100% не се одржува концертот на 5 октомври. Презакажан е за во јануари, на неговиот роденден. Тоа што ќе биде во понеделник фановите сами ќе се организираат и ќе пеат негови песни.

На плоштад во понедленик во 19 и 30 СИТЕ МАКЕДОНЦИ!!!!
Ајде адми нистратори или модератори направете ја оваа вест како соопштение чим се оптвори страната на кајгана да стои горе за д аможе што помасовно да се рашири веста.

МАКДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ ЌЕ ГО ЧЕСТВУВА НЕЗАБОРАВНИОТ КОНЦЕРТ НА НАЈГОЛЕМАТА МУЗИЧКА ЛЕГЕНДА НА БАЛКАНСКИТЕ ПРОСТОРИ!!!

Поставено, одлогирај се и рестартирај ПЦ да се избришат постоечките колачиња (да може кога ќе се логираш да се вчита соопштението).

Понеделник, плоштад Македонија. Се гледаме таму!
(ја реименував темата).

Повик до сите по градовите да се организираат...

Да ни се погоди времето и идеме обавезно:pipi:

Да му ја исполниме единствената желба...единственото што го побара од нас..секоја година да не има во се поголем број!

Цело лето чекав да дојде тој датум сите заедно да се собереме, да пееме за него, да направиме хуманитарен концерт а глупана фондација се зафркна -.-

Јас сум таму :smir:

Без двоумење сум таму, без разлика на тоа дали ќе врне или ќе биде убаво, топло или ладно... не е битно - битно да се одбележи и оддаде почит. Тошенце те сакаме сите!:srce:

Ќе биде гужва многу, некои идат од што го сакаат и почитуваат, а некои колку да бидат видени.Како и да е, таму ќе бидам по секоја цена.

Посака да не гледа на тој датум секоја година ... заслужува бар тоа да му го исполниме.

Ќе пееме сите во понеделник :pipi:

6821_1231447660575_1060623787_734070_1284914_n.jpg

Сега ова малце не ми изгледа толку организирано,ама ај:nenene:
Барем на фејсбук да видев дека се раширила веста малце:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom