Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се чувствувам повикан да ти одговорам...големината на Тоше не дозволуваше ваква организација,да не ја повторувам Немирна ги кажа сите работи,пак ќе кажам Браво за и тоа што успеаа да го направат,но сепак требаше или да се направи нешто подобро или воопшто да не се прави,за свеќите веќе се изјаснив...мислам дека ми ја разбра поентата :smir:Тажно е што ви е потребна ,,организација" за да дадете почит. Доволна е желбата и идејата. Имаше народ со ентузијазам и енергија да отседи цел еден концерт, макар на скромен видео-бим. Не заборавајте дека ова беше самоиницирање од страна на тошевиот фан клуб, притоа градот не даде поддршка во поглед на техничко затемнување на плоштадот на пример(за да се оформи ѕвезденото небо).
Се согласувам. Но, ова на некој начин го видов како ,,моќта на народот". Љубовта кон Тоше е посилна од негодувањата на институциите и сакав да го ставам акцентот на многубројните присутни за сметка на неубавото во техничкиот дел. Како и секогаш, надлежните се зафатени со ,,поитни" работи, па некако организацијата затаи. Нејсе, мислам дека нашиот гест(на сите присутни) треба повеќе да се експонира отколку пропустите. И онака сме полни негативна енергија од сите социјални аспекти во државава. :back:Се чувствувам повикан да ти одговорам...големината на Тоше не дозволуваше ваква организација,да не ја повторувам Немирна ги кажа сите работи,пак ќе кажам Браво за и тоа што успеаа да го направат,но сепак требаше или да се направи нешто подобро или воопшто да не се прави,за свеќите веќе се изјаснив...мислам дека ми ја разбра поентата :smir:

Се чувствувам повикан да ти одговорам...големината на Тоше не дозволуваше ваква организација,да не ја повторувам Немирна ги кажа сите работи,пак ќе кажам Браво за и тоа што успеаа да го направат,но сепак требаше или да се направи нешто подобро или воопшто да не се прави,за свеќите веќе се изјаснив...мислам дека ми ја разбра поентата :smir: