Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа прв се вратив од тамупрвин браво за желбата за организација ама дефинитивно малку затаиле со истата...
)
Убава желба и поента,но освен толпа на луѓе кои се однесуваа као да е бела ноќ и повод да се прошлаат по центар,ништо друго не видов!Си заминав брзо,поминувајќи на рекорд видов многу луѓе кои се шетаа горе-доле,кафепијци по кафичите.Многу девојки изнаоблечени као за у диско,така понеделички као да има каде да се излезе после настанот (секако кафаните се секогаш отворени за *евтина* клиентела),у штиклички,па дури и чизмички,суќњички ... циркуз...да знаев ќе одев навистина во циркуз.Шо е со народов?!
Немав намера да застанам пред бимот и да пеам со групата малишани кои од школо,дошле право на плоштад и пијеа пиво и вино и при тоа јако се начукаа...Убаво се мислев да останам дома вака настината,барем немаше да сретнам некои пониски форми на живот и сеуште ќе верував во промени!
Убава желба и поента,но освен толпа на луѓе кои се однесуваа као да е бела ноќ и повод да се прошлаат по центар,ништо друго не видов!Си заминав брзо,поминувајќи на рекорд видов многу луѓе кои се шетаа горе-доле,кафепијци по кафичите.Многу девојки изнаоблечени као за у диско,така понеделички као да има каде да се излезе после настанот (секако кафаните се секогаш отворени за *евтина* клиентела),у штиклички,па дури и чизмички,суќњички ... циркуз...да знаев ќе одев навистина во циркуз.Шо е со народов?!
Немав намера да застанам пред бимот и да пеам со групата малишани кои од школо,дошле право на плоштад и пијеа пиво и вино и при тоа јако се начукаа...Убаво се мислев да останам дома вака настината,барем немаше да сретнам некои пониски форми на живот и сеуште ќе верував во промени!
сепак двд издание има пуштено во продажба
http://mmm.com.mk/?ItemID=9F700291C5580441900932063EABA827
барем од почит кон Ангелот вакви глупости од твоја страна не беа потребни овде
очигледно не си ја сватила пораката на Тошката
Ич не ми е срам!Ама ич!Прочитај погоре други постови и види дал само јас тоа сум го видела или и останатите!И ај доста со душебрижнички муабети као сите одеднаш денес ви проработе почитта кон големиот човек и мижејќи ги пеевте песните пиејќи пиво на плоштад! Јас не го навредив Тоше,да не го почитував немаше ни да отидам денеска,нели?! Јас зборувам за луѓето кои беа на плоштад!
Нека се срамат тие што тоа го правеа и тоа што ова денес не беше на стадион затоа што на некој друг тоа му одговараше да не се случи од х причини,туку спонтано на плоштад и тоа на најлош можен начин се изведе и не е до дечките кои најдобронамерно покренаа иницијатива туку луѓето кои се собраа и се однесуваа како што се однесуваа!И не зборам на памет!Лично видов пијани девојчиња,средношколки и тоа на неколку различни места од кои една ми припадна пред нозе,а за пијалоците да не правам муабет! И дај не ми се обраќајте си кажав тоа што мислам и тоа што видов и глупаво е да се коментира,нема простор за дискусија во мојот пост...далеку е од тоа дека јас Тоше не го почитувам,да беше обратно немаше да реагирам вака како што реагирам ... у осталом кој си ти тоа да го кажеш во мое име...но баш ме занима како ти ја сфати пораката на ТОШКА?!
На сите ни е исто,сите го сакавме,сите го почитувавме,до душа кој како,но јас сум од тие кој навистина го сакаа...но нема потреба да се правам глупа и слепа дека се беше бајно и сјајно,од друга страна претажно...тажно ми е на душава зошто едно нешто ќе биде оставено како аманет,а некој ќе се потруди да го направи циркуз од преголема *жал* и *почит*!
Ај бидете ми поздравени и не ми се правете благо удрени ...мислење си е мислење ... денес сите најповеќе го сакате и денес сите сте најпотресени,па ве разбирам...ама за 15 дена пак! Како рипнавте ко да ја имате мувата на капата...
јас гледав од повисоко и беше преубаво!