SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Сакам промени во СДСМ.
Branko se vrakja....Navistina se vrakja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам промени во СДСМ.
Земјаков изгледа залечил лути рани од изборите.:pos2::pos2:Branko se vrakja....Navistina se vrakja!
Jas mislev deka dosega se samoubil i sega nekade lezi pod zemja, a kogaЗемјаков изгледа залечил лути рани од изборите.:pos2::pos2:
АминBranko se vrakja....Navistina se vrakja!
Ќе има уште многу такви семејства,али знаеш се шиткаат дебили за членска,а истите дебили ќе ти фатат место на работа,ете тоа не ми се свиѓа кај вемеровциве,се се кој од кој неспособни,цела државна администрација ја заебааНе сум зачленет но гласав за нив..кога веќе морам да бирам. Не направиле ништо ама ВМРО животот на цело семејство ни го уништи па како што спомна некој наназат за инает..
Кратко и јасно.Политиката им е едноставна:Земи од народот,умри го и пикни парите у џеп.
Амин
Ќе има уште многу такви семејства,али знаеш се шиткаат дебили за членска,а истите дебили ќе ти фатат место на работа,ете тоа не ми се свиѓа кај вемеровциве,се се кој од кој неспособни,цела државна администрација ја заебаа
И што заклучивме која е политиката на СДСМ ?
Да се врати Бранко.