Политиката на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Branko se vrakja....Navistina se vrakja!

Промени ли се промени,
Бранкови маки големи
чим Месија чека глас да му слушне
ко баба внуче да го гушне...

...нишо не прајме :)

[google]CHANGE[/google]...да прочиташ шо би значело :)

Branko se vrakja....Navistina se vrakja!
Амин

Не сум зачленет но гласав за нив..кога веќе морам да бирам. Не направиле ништо ама ВМРО животот на цело семејство ни го уништи па како што спомна некој наназат за инает..
Ќе има уште многу такви семејства,али знаеш се шиткаат дебили за членска,а истите дебили ќе ти фатат место на работа,ете тоа не ми се свиѓа кај вемеровциве,се се кој од кој неспособни,цела државна администрација ја заебаа

Мене најмногу ми смета однесувањето (кај двете партии) кое се сведува на: „Ти вака направи...“, „Ти тогаш кажа“... Уствари ништо не кажуваат! Само се обвинуваат како мали деца. Нема никакво ниво во комуникацијата и сметам дека онаа партија која прва ќе почне со подостоинствено однесување ќе ги придобие симпатиите на сите неопределени (читај: презаситени) граѓани.
Кога ќе престанат да се препукуваат можеби ќе помислам дека почнале да трошат време и на конструктивно размислување!

Политиката им е едноставна:Земи од народот,умри го и пикни парите у џеп.

Амин

Ќе има уште многу такви семејства,али знаеш се шиткаат дебили за членска,а истите дебили ќе ти фатат место на работа,ете тоа не ми се свиѓа кај вемеровциве,се се кој од кој неспособни,цела државна администрација ја заебаа

Знам..ќе се мачиш ќе учиш ќе се мачиш и на крај еден кретен што си купил диплома ќе ти земе место..и не само тоа ќе ти води држава :tapp:

партијата се распадна падна на рангот на малите партии како ЛП, ЛДП, СПМ, и тн

И што заклучивме која е политиката на СДСМ ?

Да се врати Бранко.

Kakva politika na SDSM kakvi bakraci!!!

Za sekoja odluka mora da se prasa sefot od USA Embassy!!!!

Ne gledam tuka nikakva samostalna politika tuku samo i edinstveno poltronstvo od najlos vid!!!!

Glavite na nasite lideri se deformiraa od postojanoto butanje vo cmarot na US ambasador Riker!!!!!!!!

I vie zborite za nekoja politika ajde vi se molam bidete ozbilni!!!!!

Којзнае дали СДСМ има воопшто некаква политика ни внатрепартиска ни државничка.Партија со пет последователни порази со очајна инфраструктура со лоша младинска политика.Но најстрашно е не можат да смогнат сили ДА СИ ГИ ПРИЗНААТ овие факти.Како во некоја општа хипноза можеби како сламка на спасот се надеваат дека Бранко ке се варти и ке им ја врати старата слава.Како не го чуствуваат пулсот на новото време дека времето на политичари како Љубчо Георгиевски Бранко Црвенковски Тито Петковски поминја.Граганинот бара нешто ново.Тоа е како пазар на побарувачка што бара купувачот треба даа му обезбедиш за да ти се купи робата.Бранко Црвенковски со 6 % рејтинг тој и беше од 2004-2009 неформален лидер на СДСМ менуваше претседатели и со своите чекори и совети ја спушти партијата на најниски гранки.Мислам дека раководството на СДСМ нема допир со реалноста.Тука го исклучувам Зајчето тоа е инстант решение и доживотен личен роб на Црвенковски.Спасот е единствен РЕФОРМА НОВИ ЛИЦА НОВА СВЕСТ.Тоа можеби требаше да се направи уште 2006 да не се прават експерименти со Шекерка.И имам прашање за секој еден подржувач на СДСМ.Цврсто веруваат дека Бранко се врака и ке ги смачка вмроовците.Но што ако не биде така имаат ли план Б

дали по 2012 СДСМ ке се маргинализира и Бранко ке биде претседател на мала партија како Оровчанец Андов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom