Подготовки за ЕП во Полска

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако ги победиме гејците мислам дека ке се родам оште еднч

Оооо денес бев во Арбо травел да уплатам аранжман за европсково и не ми се веруваше кога таа ми рече дека само уште 7 места слободни имало.Ама јас уплатив па се гледаме во Ползен со тие што ке идат. :vozbud::vozbud::vozbud:

Оооо денес бев во Арбо травел да уплатам аранжман за европсково и не ми се веруваше кога таа ми рече дека само уште 7 места слободни имало.Ама јас уплатив па се гледаме во Ползен со тие што ке идат. :vozbud::vozbud::vozbud:

Кажи нешто повеќе за аранжманот...
Колку дена, колку карти, колку пари , итн ? :wink:

пс...

До кога со овие србизми бе батка ? :)

Припреми=Подготовки :)

Состав на Шпанија: Рики Рубио, Карлос Кабесас, Раул Лопез, Хуан Карлос Наваро, Руди Фернандез, Алекс Мумбру, Берни Родригез, Виктор Клавер, По Гасол, Марк Гасол, Саул Бланко, Серхио Љуљ и Гуљем Рубио.
Сепак Гасол и Рики Рубио ќе им играат на Шпанците иако се збореше дека ќе ги нема на европското:toe:.Освен Хозе Калдерон кој е повреден со полн состав се Шпанците и според мене пак го имаат најсилниот тим,но сепак ништо не се знае можеби пак ќе изненади некоја екипа како што беше Русија на претходното ЕП.

Состав на Бугариja: центрове -Васил Евтимов , Тенчо Банев , Бојко Младенов
крила- Тодор Стојков, Димитар Ангелов,Стефан Георгиев ,Дејан Иванов, Калојан Иванов гардове- Филип Виденов , Ибрахим Джабер , Чавдар Костов, Иван Лилов, Асен Великов , Божидар Аврамов
Можно е да игра и друг американец , зашто заради Рамазан по време на Европско Джабер нема да јаде и може да нема сили.

Состав на Бугариja: центрове -Васил Евтимов , Тенчо Банев , Бојко Младенов
крила- Тодор Стојков, Димитар Ангелов,Стефан Георгиев ,Дејан Иванов, Калојан Иванов гардове- Филип Виденов , Ибрахим Джабер , Чавдар Костов, Иван Лилов, Асен Великов , Божидар Аврамов
Можно е да игра и друг американец , зашто заради Рамазан по време на Европско Джабер нема да јаде и може да нема сили.

Ако не игра Џабер тогаш ќе игра Мајк Батист од ПАО затоа што и он има бугарски пасош...:wink:

Бугарите се обезбедиле еј...:)Мајк Батист , страшно играчиште е.:vozbud:

Или Родерик Блекни кој игра минали квалификации за нас. Но Джабер е много по- добар.Сакам и некога да игра и Пријст Лод'рдејл , којто с'што има бугарски пасош и е висок 222 сантиметра.Тој беше един от нај- добрите в Лукојл преди време.

За Батист не сам сигурен дали ке игра вобште за Бугарија , заштото е центар.А ние си в'рнахме Васил Евтимов кој преди 6 години игра за Франција , но ФИБА го пусна пак да игра за нас. И Пини Гершон го повика. А и може да игра само по-един амерканец и това ке биде гарда Джабер. Сакам да нема проблеми с неговото здраве заради Рамазан.

Само те молам dido1302 да се придржуваш до јазичното правило и да пишуваш на македонски, за нареден пат да не бидеш избришан...:smir:

Aбе знае некој како ке бидеме официјално претставени ?
Како Републиkа Македонија или Fyrom ??? :toe:

Се надевам да бидеме Републиkа Македонија !!! :vozbud:

Mислам дека кај Фиба дека сме како Фиром декларирани :nesum:

Димче е крив да му еам :pos::pos::pos: :pos:

Со оглед на тоа дека во ФИБА сме FYROM, поише од очигледно е дека така под тоа име ќе играме или у најдобар случај FYR Macedonia.
А и на ова првенство играат грците и да биде уште поинтересно тие се со нас у група, така да секој обид за да се издејствува мењавање на името, ќе биде пречекано со големо незадоволство од нивна страна.

Инаку за Влатко, искрено сакам да се опорави за да заигра на ЕП зашто поише од очигледно е дека без неговите квалитети ќе бидеме далеку ослабени на таа позиција.
Ќе стискам палци да биде фит до ЕП.
И да, да ги тепаме грците бе. Уствари не да ги тепаме, да ги утепаме!

Кажи нешто повеќе за аранжманот...
Колку дена, колку карти, колку пари , итн ? :wink:

Еве најдов за 2 агенции :)

evropskokosarka2009_2.jpg

Од 219 евра па нагоре. Сигурно уште толку си плаќаш за билети, визи и сл.

http://www.net-bay.com.mk/showprogram.php?id=126
А овие ненормални. 749 евра (ама со чартер), но без визи, аеродромски такси и без билети :)

А гледам неколку наградни игри за патување во Полска oд нашиве компании. Ќе има доволно навивачи сигурно. Ах алал да им е. Им љубоморам :pipi:

Ми се иде најмногу, ама нема :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom