Подготовки за ЕП во Полска

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве најдов за 2 агенции :)

Од 219 евра па нагоре. Сигурно уште толку си плаќаш за билети, визи и сл.

http://www.net-bay.com.mk/showprogram.php?id=126
А овие ненормални. 749 евра (ама со чартер), но без визи, аеродромски такси и без билети :)

А гледам неколку наградни игри за патување во Полска oд нашиве компании. Ќе има доволно навивачи сигурно. Ах алал да им е. Им љубоморам :pipi:

Ми се иде најмногу, ама нема :)

Многу излегува скапо тоа е... за тие што ќе бидат присутни на мечот против Грција ќе биде незаборавно :pipi: Па и ако победиме лелеле...

Добро е што три тима од групата минат поантаму така да со една победа може да поминеме најважно ќе биде со Израел да го победиме.Со Хрватска ќе се јадеме слични сме по квалитет а со Грција ќе се борат многу а за појаки на состав се но ќе видиме нема да се предадат лесно.

Добро е што три тима од групата минат поантаму така да со една победа може да поминеме најважно ќе биде со Израел да го победиме.Со Хрватска ќе се јадеме слични сме по квалитет а со Грција ќе се борат многу а за појаки на состав се но ќе видиме нема да се предадат лесно.
Далеку сме од Хрватите....
Они си вратија некои поискусни играчи плус,така да ќе бидат доста силни,Грците може да се победат САМО ако се влезе мотивирано и ако ни тргне шут ептен..
Нашата шанса е со победа над Израел да поминеме група па понатака што биде нека биде!

Да кажам и јас нешто.Прво да даде господ Илиевски да се опорави сепак тој може да го реши натпреварот иако никако не му оди последно време.Тој мора од време да го замени на паркетот на Врбица и квалитетно да биде втор плеј мејкер ако не за друго.Второ, јас незнам што се замислуваат овид од Полска со само 200 билети.Преку агенција е многу скапо , а незнам дали агенцијата за малди и спорт ќе организира превоз за околу 300 навивачи од сите групи и барем да имаме до 500 навивачи на секој натпревар.И не се занесувај те со тоа дека на иста трибина ќе бидеме со Грците и ќе се тепаме.Ќе има големо обезбедување внатре и надвор од теренот па така само да ги победиме ќе бидеме задоволни.Реално незнам што да очекувам, мора да се умре на теренот и барем да се влезе во вториот круг.Криво ми е што е толку далеку и не може да одат повеќе навивачи.

П.С Не се будали полјаците да пуштат 2000 наши навивачи и 2000 Гејци ќе треба 3000 полицајци после внатре, масакр ќе има:vozbud:

Да кажам и јас нешто.Прво да даде господ Илиевски да се опорави сепак тој може да го реши натпреварот иако никако не му оди последно време.Тој мора од време да го замени на паркетот на Врбица и квалитетно да биде втор плеј мејкер ако не за друго.Второ, јас незнам што се замислуваат овид од Полска со само 200 билети.Преку агенција е многу скапо , а незнам дали агенцијата за малди и спорт ќе организира превоз за околу 300 навивачи од сите групи и барем да имаме до 500 навивачи на секој натпревар.И не се занесувај те со тоа дека на иста трибина ќе бидеме со Грците и ќе се тепаме.Ќе има големо обезбедување внатре и надвор од теренот па така само да ги победиме ќе бидеме задоволни.Реално незнам што да очекувам, мора да се умре на теренот и барем да се влезе во вториот круг.Криво ми е што е толку далеку и не може да одат повеќе навивачи.

П.С Не се будали полјаците да пуштат 2000 наши навивачи и 2000 Гејци ќе треба 3000 полицајци после внатре, масакр ќе има:vozbud:

Влатко Илиевски нема да настапува на Европското првенство. Самиот тој изјави нема шанси да настапува.
Тоа е огромен минус за нас.
Само што колку што слушнав таа повреда Илиевски ја носи со години и сега летово решил да се оперира. Ако е така морал тоа сега да го направи? Баш кога Македонија се пласира на Европско?

И јас е надевам дека навивачите ќе одат со знамиња на Македонија а не со знамиња на нивните фан клубови (како што беше тоа случај во Хрватска). Не се навива за тим, се навива за држава. Ама ние сме нецивилизирани и џабе е секој збор.
А Грција треба да ја победиме со игра. А многу сељачки бар за мене е да се затепаат во сала навивачите. Само еден резил ќе е тоа и единствено тоа лошо ќе се одрази на нашите кошаркари и федерација.
А повеќето навивачи за тој натпревар ќе одат само за тоа, да се тепаат. :icon_roll

Влатко Илиевски нема да настапува на Европското првенство. Самиот тој изјави нема шанси да настапува.
Само што колку што слушнав таа повреда Илиевски ја носи со години и сега летово решил да се оперира. Ако е така морал тоа сега да го направи? Баш кога Македонија се пласира на Европско?

И јас е надевам дека навивачите ќе одат со знамиња на Македонија а не со знамиња на нивните фан клубови (како што беше тоа случај во Хрватска). Не се навива за тим, се навива за држава. Ама ние сме нецивилизирани и џабе е секој збор.
А Грција треба да ја победиме со игра. А многу сељачки бар за мене е да се затепаат во сала навивачите. Само еден резил ќе е тоа и единствено тоа лошо ќе се одрази на нашите кошаркари и федерација.
А повеќето навивачи за тој натпревар ќе одат само за тоа, да се тепаат. :icon_roll

Абе да зајебиме навивачите тие ќе си ја завршат работата ко секогаш, ќе бидат во голем број плус ќе имаме и Македонци што живеат таму или во Германија, Чешка.Имаше еден линк погоре за неговата операција каде вели дека не е чудо да се врати за првенството сепак има повеќе од месец и пол останато.Без Илиевски и со Врбица кој е веќе година и нешо без тим и без натпревар одиграно тешко дека ќе можеме нешто да направиме што ќе остане во памтење.Иако не сакам да бидам негативен но подобри организатори од нив немаме.:ne:

Илиевски ја има таа повреда уште од 18 години, ама ете сеа станало критично и затоа мора сега да се оперира за да не му дојде кариерата во прашање . . .Кого нема-без него се може, нема ваљда од еден играч да зависиме . . .

Полска не е на 500 километри како Хрватска па од тоа логично следува дека нема да има толкав голем број на симпатизери . . .
Плус, тоа е септември месец, за голем број од населението критичен месец во однос на финансии поради започнувањето на учебните години . . .

Тепање нема да има, се ќе биде мирно , да ви пуштам клип како полската полиција тепа навијачи па ќе видиме кој ќе сака да праи белај таму по цена да лежи у затвор и да плаќа илјадници евра глоба . . .
Навивачки групи , хмммм , ај ќе го скокнам делов , кажав дека не е пожелно да одат на една друга тема . . .

И да, политика и спорт не мешајте, само спортски пристап е вистинскиот пристап кон тоа што не очекува . . .

Еве најдов за 2 агенции :)

evropskokosarka2009_2.jpg

Од 219 евра па нагоре. Сигурно уште толку си плаќаш за билети, визи и сл.

http://www.net-bay.com.mk/showprogram.php?id=126
А овие ненормални. 749 евра (ама со чартер), но без визи, аеродромски такси и без билети :)

А гледам неколку наградни игри за патување во Полска oд нашиве компании. Ќе има доволно навивачи сигурно. Ах алал да им е. Им љубоморам :pipi:

Ми се иде најмногу, ама нема :)

Кј првото што го каза обезбедени се и картите за натпреварите значи треба само за виза да се доплати:nesum::helou:

3 дневни билети, значи тоа ви се 6 утакмици вкупно . . .

Грција без Папалукас и остали:baeh:
Извор
Колку е вистина незнам но ако е точно ке биде одлична шанса за нашите да ги утепаме:)
Од познативе ке останат само Zisis,Fotsis и Schortsanitis

Превоз со високотуристички автобус.......сигурно ќе биде некој двокатен,ама има едно 2000-3000 километри до таму така да.....2 дена со автобус возење секако е

Грција без Папалукас и остали:baeh:
Извор
Колку е вистина незнам но ако е точно ке биде одлична шанса за нашите да ги утепаме:)
Од познативе ке останат само Zisis,Fotsis и Schortsanitis
Abe site neka igraat samo Spanulis da ne igra.

И Дијамантидис нема да игра.....мислам дека пишеше дека и Зизис нема да игра така да....

Денес играме со германија на турнир Петок, 21.08 во 18:15., дали некој знае дали ќе има пренос и каде може на нет да се гледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom