Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ne mi e ushte jasno sho se sluchinso PS5 i zoshto izleze vakov nedostatok za konzolava. Sho si mislea Sony ko go lansirvea?
Од Германија ако земам ПС5, која е процедурата за враќање данок и носење во авион за МКД?
Ако не ти се битни многу ПС 2-3 игри што вредат ... нема да згрешиш со XBOX SS. јас лично плескам и Forza Horizon 5 не би ја сменил да други игри со коли... open world masterpiece...5ka vo Setec 56 000 i toa na popust (8000), ama momentalno ja nemaat na zaliha, hhhh. Zdravje, naredno edno xbox-ce S i Nintendo switch, dvete po cena na edna 5ka.
od koga pisavme uste ednas se selev pa taman izleze novata verzija c2, stiga vo vtornik za skoro isti pari i ko specijalno za god of war

Ragnarok за лаик како мене би рекол е игра на годината. Графиката е подобрена, поготово деталите т.е. текстурите. Приказната продолжува да си вози и е многу добра. Има некои нови monsters, оние малине wild wretch и многу се досадни. Има и new combo attacks и се перверзија. Ова се впечатоци после 4-5 саати гејмплеј, ама не ја брзам приказната јер нејќам да заврши.
ps. Си порачав и плоча со саундтракот...
Прегледај го приврзокот 352736
предобра е за мене.