Од средина на јуни изнудив да не бидам замаран од било кој за да ја почнам RDR2... Многу желби, малку време, али ваљда секогаш ќе е така во овие години...
Е за ова треба commitment стварно, ако планираш да ја почнеш.
Јас имав предобро искуство со RDR2, али брате си бара да и се посветиш убаво.
Огромен свет, исполнет со се и свашта во него. Нема шанса се да видиш, али сигурно има 60-70 саати квалитетен gameplay.
Со сета почит према Elden Ring и нивните фанови (ја немам играно, зашто не играм таков вид на игри), али за мене RDR2 е играта со најдобар open world до сега што ја имам играно.
@Комита Ултрас почни пополека, игра по игра.
Играј тоа тебе што ти се свиѓа, али играј за да го завршиш до крај пред да почнеш нешто ново.
Освен овие што ти ги препорачале, ја би ти ги предложил и GTA V, The Witcher, ако ти се свиѓа Spider-Man можеш да ја пробаш и Бетмен трилогијата, Devil May Cry 5 и една од подобрите игри Hades.
Не би те советувал да ја почнеш Horizon Zero Dawn: Forbbiden West без претходно да ги имаш изиграно првата и DLC-то.
Од дамна ги имав купено Resident Evil VII и Resident Evil VIII и вчера накај 01:00 вечерта не знам што ми рекна решив да ги играм.
Пичка сум за хорор филмови, никад не сум сакал да гледам и стварно не знам што ми требаше ваков потег.
Се усрав, изиграв некои 35 минути и ја изгасив ОДМА!
Ги има оние класични jump scares моменти што кај фанови на хорор филмови ваљда се веќе видено и меех, ама кај мене упалија.
Ќе ја изиграм сигурно, јебига ја почнав веќе, ама ќе се игра стрикно за време на дневна светлина.

Кој знае колку јако искуство е во VR да ја играш.