Конкретно?
Линк нешто?![]()
Jas se selev pred 2 meseci pa momentalno sum limitiran na nekoj si star 55 samsung do leto dur ne se preselam pak.
Аииии каде ова бе? :OJas se selev pred 2 meseci pa momentalno sum limitiran na nekoj si star 55 samsung do leto dur ne se preselam pak.
Lg c1 55ka mene mi e vo plan, od toa sto imam citano mnogu go koristat vo combo so ps5kata. Go ima i 65 inci. Ide nekade 1200 eu.
Mislam deka go gledav konkretno ovoj plus togas bese vikend bez ddv. A sega e regular 1200.
Секогаш прво викам Astro's Playroom, што ти доаѓа инсталирана на конзолатаКонечно се подновив и јас. Ги земав Spider Man, Ghost of Tshushima, Horizon Forbiden West и PS5 Plus за почеток. Се мислам и за Елден ама има време. Некои други игри што се must play да препорачате?
за Елден ама има време
wtf man?Некои други игри што се must play да препорачате?
Returnal ја ѕирнав и ми фати око многу, баш по мој кејф е. Прво да го поминам сторито на овие и дефинитивно ќе ја земам. Иначе око не склопив цела вечер, еве дури сега гасам сонитоСекогаш прво викам Astro's Playroom, што ти доаѓа инсталирана на конзолата
Не само што е одличен шоукејс за што се може да прави контролерот, туку и е супер платформер кој те носи низ историјата на Плејстејшн, плус е прилично кратка, за 3-5 саати се поминува цела. Мене до сега омилена ексклузива за 5ка што излезе ми е Returnal. Ама подобро однапред да ја разгледаш затоа што мислам дека е игра која или ќе те зарази и ќе потрошиш 100+ саати како мене, или после неколку саати ќе ја баталиш. Доколку не си гејмал во последно време, мислам најдобро е да почекаш малце да навлезеш во светот пред да пробуваш Елден Ринг и слични такви, бар јас така направив.
Имаш ПС Плус колекција со доста интересни игри. God of War секако мора да ја изиграш. Ја имаш и Last of Us која исто така е обавезна лектира заедно со двојката, ама се шушка дека ќе пуштат римејк на кецот на есен, па можеш да почекаш со тие. Разгледај ја колекцијата. ФИФА исто ја имаш бесплатна месецов со ПС Плус. Освен тоа, ако веќе се заразиш и почнеш често да играш, следи си попусти и промоции, цело време има нешто. Мислам дека најмногу ти се исплати да си имаш УСА акаунт (дури и да не ти е примарен) затоа што најчесто најдобри понуди има.
За Елден сакам да ги завршам Ghost of Tsushima и God of War прво и да се фокусирам на неа. Препораки сакам за да знам што да гледам, да не пропуштам нештоwtf man?
Едноставно не можеш прво да напишеш „за Елден има време„ а после „Нешто да препорачате?„![]()
Pocni so tie sto si gi zel. Ne se trosi dopolnitelno poso imas vreme. Ghost of Tsushima i Spidey se super igri i sekako se must. Ne se brzaj za drugi, igraj so kejf. Ne pocnuvaj poveke igri istovremeno no nesto ako ne ti ide i ne ti se sviga togas smeni.Конечно се подновив и јас. Ги земав Spider Man, Ghost of Tshushima, Horizon Forbiden West и PS5 Plus за почеток. Се мислам и за Елден ама има време. Некои други игри што се must play да препорачате?