Божино
4815162342
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 8.609
- Поени од реакции
- 13.315
Wot го дава за џабе ама пак би чекал пс5 бе, yoloЕптен се токмев да купам пс4 про, ама сега веќе не сум сигурен дека се исплаќа, за истите пари ќе го добијам пс5.

Wot го дава за џабе ама пак би чекал пс5 бе, yoloЕптен се токмев да купам пс4 про, ама сега веќе не сум сигурен дека се исплаќа, за истите пари ќе го добијам пс5.
Алал да му е, синоќа видов. Периодов ептен го замарав за пс со прашања, ама изгледа собирав пари толку долго шо излезе пс5...Wot го дава за џабе ама пак би чекал пс5 бе, yolo![]()
Ќе го ставиш primary твојот акаунт на неговото пс4 и може да ги игра игрите на друг акаунт.Пошто на брат ми ќе му го оставам ПС4 ко ќе земам ПС5:
Има шанси и тој да го користи мојот акаунт со дигитални игри и истовремено со мене да ги користи?
Или мора да се гасам јас од мојот за тој да игра?
А кај мене исто primary мојот акаунт?Ќе го ставиш primary твојот акаунт на неговото пс4 и може да ги игра игрите на друг акаунт.
Ne ti pisav bidejki vidov deka ps5 ti e u igra i tebe.Алал да му е, синоќа видов. Периодов ептен го замарав за пс со прашања, ама изгледа собирав пари толку долго шо излезе пс5...![]()
Не. Ти на твојот акаунт ќе си играш. Primary може само на еден пс да биде. Псплус кај двајцата ќе функционира.А кај мене исто primary мојот акаунт?
ПС плус ќе функционира кај двајцата?
Значи истовремено можиме да ги користиме игрите што сум ги накупил на мојот акаунт башка да користиме ПС Плус. Топ.Не. Ти на твојот акаунт ќе си играш. Primary може само на еден пс да биде. Псплус кај двајцата ќе функционира.
Игрите секогаш на твојот акаунт ќе ги купуваш. Само за инсталација треба да се уклучи брат ти на твојот акаунт и после да се префрли на неговиот.
Немој да ми кажиш дека се ценкаат луѓево на онаква понуда? Досега не видов подобра понуда на групата од твојата, ептен е профи.Ne ti pisav bidejki vidov deka ps5 ti e u igra i tebe.
Jas realno go pustiv pod cena za da se prodade. I pak pregovarame so 2-3ca
Inace ja ke zimam so cd rom, kako sto pisav, 80 evra ako se ekskluzivi navistina bi sakal da prodadam nekoja ako ne mi e po vkus.![]()
Ja би рекол многу лош момент за купување.Многу лош момент одбравте за продавање. Јас би ви кажал да си почекате.
Xbox не ме смеј.Ja би рекол многу лош момент за купување.
Да си почекаат да им падне цената на новите PS4?Да видиме по колку тогаш ќе се продаваат половните модели.
Едноставно нема шанси да остане уште долго 299$/€ MSRP за PS4 Slim колку што е сега. Толку ќе чини Xbox Series S кој е next gen.
Ps4 Pro ќе оди во out али за обичната верзија Jim Ryan ветува 3-4 год подршка. Па ќе видиме.
Каде би го позиционирал ти PS4 Pro?И добра логика шириш, пс4 ќе има поддршка про нема. Уште една причина да не продаваш ради вакви што шират fud за да продадете 5000 пониско. Ама како си сакате.