PlayStation 4

ми треба некој од Скопје или Тетово што сервисира Плејстејшн и за ПС2 да става игри на усб??

Fall Guys е прејака! :D

Само им зезаат серверите уште, ме дисконектираше неколку пати, ама верувам ќе ги средат брзо.

Мој предлог би бил да се иде половно и со остатокот да се набави се вредно што излезе за оваа генерација, GOW, RDR2, TLOU, Horizon, Spiderman, Persona 5, Uncharted 1-4, Bloodborne...

у меѓувреме
Uste Persona 5 mi ostana. Ja imas igrano? Ja zemav na popust i sega menadziram so vremeto, ne znam koga da ja pocnam i kako i kade da ja smestam u raspored. :D

Ја ставам Fall Guys да се симиња.
Може на ова чудо да се направи лоби и да се рокнеме луѓе од форумов? :D

Ја ставам Fall Guys да се симиња.
Може на ова чудо да се направи лоби и да се рокнеме луѓе од форумов? :D
Да, до четворица :D
Јас деновиве се оставив на играта, преинтересна е.

Uste Persona 5 mi ostana. Ja imas igrano? Ja zemav na popust i sega menadziram so vremeto, ne znam koga da ja pocnam i kako i kade da ja smestam u raspored. :D
Дап.
Веројатно базичната си ја набавил, Ројалот ја вклучува неа плус нови ликови,локации,твикови и општо qol елементи, без оглед на која и да е, би рекол е една од најдобрите воведи во jrpg turn-based, најповеќе ради што не се ослонува толку на тактичките особини во жанрот.
Згора на ова, во духот на вибството, играта е и хајскул симулатор(како се напишани ликовите за среќа не делуваат ко фанфикција, напротив) со сајд активности, облеана со ептен впечатлва манга стилизираност.
Така што, зависи од тоа колку во од овие ствари можеш да се занесеш ќе ти го одлучи пејсот, али секако е масивна и може да ти се види застрашувачка со контент.
Ако си новодојденец во Персона, можеш да ја тераш ко секундарна кампањска игра после уводната премиса, генерално не е тешка за следење.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
може контакт од некој што сервисира пс2 ?

Имам еден мал "проблем" во врска со полнење на рачките. Кога е приклучена рачката за полнење и кога ја ставам конзолата во мирување, рачката не се полни. Кабелот што доаѓаше со пс4 ми е изгубен и сега ги полнам со кабел од телефон. Дали може да игра улога кабелот?

Имам еден мал "проблем" во врска со полнење на рачките. Кога е приклучена рачката за полнење и кога ја ставам конзолата во мирување, рачката не се полни. Кабелот што доаѓаше со пс4 ми е изгубен и сега ги полнам со кабел од телефон. Дали може да игра улога кабелот?

(Settings) > [Power Saving Settings] > [Set Features Available in Rest Mode] > [Supply Power to USB Ports].

Enable ти е?

Да, до четворица :D
Јас деновиве се оставив на играта, преинтересна е.
Брат ме можам да победам!!!!
Недела дена играм и една ебана победа немам. :D
Не ми се верува дека ваква игра ќе ме вади од такт хахаха.

4 победи досега јас, урлав

• Вау
Reactions: ob1
Се потешко станува затоа што сите се подобруваат и ги учат стратегиите за секое ниво. Ептен е тешко да се дојде до победа секако.
Јас првите 2-3 дена имав 3-4 победи и сега доста потешко ми оди. Само што победив сега пред да уклучам форум, и стигнав до 38ми левел, значи многу имам играно од кога излезе :D
Пред некој ден го добив трофејот за 7 победи, со оваа сега мислам сум на 8 или 9.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom