Божино
4815162342
Fall Guys за 2 дена released и одма free за PS Plus.
Looks fun.
Looks fun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste Persona 5 mi ostana. Ja imas igrano? Ja zemav na popust i sega menadziram so vremeto, ne znam koga da ja pocnam i kako i kade da ja smestam u raspored.Мој предлог би бил да се иде половно и со остатокот да се набави се вредно што излезе за оваа генерација, GOW, RDR2, TLOU, Horizon, Spiderman, Persona 5, Uncharted 1-4, Bloodborne...
у меѓувреме

Да, до четворицаЈа ставам Fall Guys да се симиња.
Може на ова чудо да се направи лоби и да се рокнеме луѓе од форумов?![]()
Дап.Uste Persona 5 mi ostana. Ja imas igrano? Ja zemav na popust i sega menadziram so vremeto, ne znam koga da ja pocnam i kako i kade da ja smestam u raspored.![]()
Имам еден мал "проблем" во врска со полнење на рачките. Кога е приклучена рачката за полнење и кога ја ставам конзолата во мирување, рачката не се полни. Кабелот што доаѓаше со пс4 ми е изгубен и сега ги полнам со кабел од телефон. Дали може да игра улога кабелот?
Брат ме можам да победам!!!!Да, до четворица
Јас деновиве се оставив на играта, преинтересна е.

Да ставено ми е на 3 часа(Settings) > [Power Saving Settings] > [Set Features Available in Rest Mode] > [Supply Power to USB Ports].
Enable ти е?
4 победи досега јас, урлавБрат ме можам да победам!!!!
Недела дена играм и една ебана победа немам.
Не ми се верува дека ваква игра ќе ме вади од такт хахаха.
Се потешко станува затоа што сите се подобруваат и ги учат стратегиите за секое ниво. Ептен е тешко да се дојде до победа секако.Брат ме можам да победам!!!!
Недела дена играм и една ебана победа немам.
Не ми се верува дека ваква игра ќе ме вади од такт хахаха.