PlayStation 4

зошто од таму коа можеш од тука барем знаеме дека се сигурни овие, а може и тие се
Истото е, јас ја шернав статијата во која го имаше баш тој линк :) Од таму зедов, 1950 денари ме фати.

Btw da prasam,

vredi zamena ps4 so acc so ps plus tri meseci i 150€ i iphone xs max koristen 9 meseci za 11 pro max ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

haha, prasav be ne zezajse...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не вреди. Ако тебе лично ти прави тоа ќеф слободно прави како што мислиш.
Автоматски споено мислење:

За месец Мај и PS+ членовите изгледа дека овие 2 игри ке бидат Free.

Dark Souls Remastered(2018) i Dying Light(2015)

Ама се запалија луѓе со ова... Само што не очекував реалните игри да бидат ептен niche категорија. Ај можда до 5-ти ќе сменат барем една, луѓе треба да седат по дома.

официјално објавија дека за Мај ќе бидат :Cities: Skylines и Farming Simulator 19

Nekoj da preporaca igri slicni na Uncharted?
Gi zavrsiv site 3 i planiram da ja kupam uncharted 4 ali so ogled na toa deka edna ja zavrsuvam u 2-3 dena mi trebaat povekje igri lol.

Nekoj da preporaca igri slicni na Uncharted?
Gi zavrsiv site 3 i planiram da ja kupam uncharted 4 ali so ogled na toa deka edna ja zavrsuvam u 2-3 dena mi trebaat povekje igri lol.
Uncharted 4 е бесплатна со PS Plus уште два дена, така да ако ги играш игрите за два-три дена, направи си Trial и изиграј ја така.

Tomb Raider од 2013, Rise of the Tomb Raider од 2015 и Shadow of the Tomb Raider од 2018 доста се слични со Uncharted.

Последно уредено:
Продавам Sony PlayStation 4, 1 TB, со една рачка, користено 17 месеци. Конзолата е сочувана и досега не е отварана за чистење.

На конзолата ги има следните игри во дигитална форма: Bloodborne, Dark souls 2 SOTFS, Dark souls 3, Nioh, Fallout 4, Sekiro - shadow dies twice. На cd ви следуваат: Dark souls Remastered, God of war, Skyrim, Fallout 76, The Witcher 3. Изборот на игри е одличен.

За цена пишете ми пп.

Дечки, утрово се подновив со ПС4, па имам едно прашање.
Што предлагате за акаунтот, под US или UK/EU регион да биде? Со кој е поголем бенефитот?

Што предлагате за акаунтот, под US или UK/EU регион да биде? Со кој е поголем бенефитот?

Jas sum na UK, spored mene poeftino e bidejki samo digitalni kupuvam. No, imam i na US cisto za nekoi popusti.

Ако бираш US бирај California state, ќе немаш данок на digital purchase.
И UK и US имаат супер попусти од време на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom