HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
@Ficiani па незнам кој е дете дали јас или ти што сеуште се радуваш на играчки конзоли!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој @HellRaiser сигурно го имаат некаде гадно зезнато што е толку исфрустриран од ПС, па на форумов лечи комплекси. Како кај Коруно и кај мене е исто, немам конзола, никогаш сум немал, сега прв пат ќе земам зошто за гејминг е апла поисплатливо, уствари примарна цел на конзолата е гејминг, нели за тоа е и направена, за разлика од ПЦ-то.
Али кул, продолжи да лечиш комплекси, уште повеке те комплексира тоа што ниту еден член не се согласува со тебе.![]()
Па и иксбоксот да го хакнат ќе треба да даваш по 1000 денари на секој три месеци за наново флешување оти на секое излегува нова заштита така дa кога ќе видиш pc и тоа како е поисплатлив и повеќе не се повторувам тој што сака да сфати ќе сфати,со тврдоглави неможам да се расправам.Абе поисплатливо во однос да ја купиш конзолата, но што ако еве дојде моментот како PS3 да го пробијат до верзија 3.50, и после ништо? Ќе ти се исплати да зимаш оригиналки од 3700? Немој да ме сватиш погрешно и јас сакам да земам, но ме интересира мислење од другите, бидејки е ризик. Е сега ако веќе одиш на Xbox One, и продолжат него да го пробиваат како 360-та, тогаш во ред е. Лично купив доста скап PC, и сега сум во дилема околу конзолите. Имам PS3, ама со OFW 3.60, пиратерија може да си заборавам. Нејкам да се изгорам пак![]()
Абе поисплатливо во однос да ја купиш конзолата, но што ако еве дојде моментот како PS3 да го пробијат до верзија 3.50, и после ништо? Ќе ти се исплати да зимаш оригиналки од 3700? Немој да ме сватиш погрешно и јас сакам да земам, но ме интересира мислење од другите, бидејки е ризик. Е сега ако веќе одиш на Xbox One, и продолжат него да го пробиваат како 360-та, тогаш во ред е. Лично купив доста скап PC, и сега сум во дилема околу конзолите. Имам PS3, ама со OFW 3.60, пиратерија може да си заборавам. Нејкам да се изгорам пак![]()
Па и иксбоксот да го хакнат ќе треба да даваш по 1000 денари на секој три месеци за наново флешување оти на секое излегува нова заштита така дa кога ќе видиш pc и тоа како е поисплатлив и повеќе не се повторувам тој што сака да сфати ќе сфати,со тврдоглави неможам да се расправам.
Незнам зошто да го флешуваш вероватно за да можеш да ги играш најновите игриНе е последниот хак CFW 4.50?
Иначе гледам на замунда игри како NFS Rivals, бара 3.41 - 3.44 CFW. Другиве скоро сите бараат 4.46.
Иначе да, ако ги купуваш сите оригиналки, дефинитивно е скапа играчка, али стриктно за мене, играм фифа, нба и чат-пат рејсинг игра. Така да годишно и по 2 оригинал игри да купуваш ништо страшно.
Новата заштита излегува со новите игри. Доколку е флешуван и ти ги тера игрите, зошто наново да го флешуваш за последната верзија? Наслови како Фифа, Нба, НФС, Ф1, Туризмо излегуваат еднаш годишно.
Незнам зошто да го флешуваш вероватно за да можеш да ги играш најновите игришто не е случај со pc таму немаш потреба од флешување а уште помалку од цд-а и режење,и ај не ми реплицирај со тврдоглави и глупи луѓе не мислам да си го губам времето.
Па и иксбоксот да го хакнат ќе треба да даваш по 1000 денари на секој три месеци за наново флешување оти на секое излегува нова заштита така дa кога ќе видиш pc и тоа како е поисплатлив и повеќе не се повторувам тој што сака да сфати ќе сфати,со тврдоглави неможам да се расправам.
Незнам зошто да го флешуваш вероватно за да можеш да ги играш најновите игришто не е случај со pc таму немаш потреба од флешување а уште помалку од цд-а и режење,и ај не ми реплицирај со тврдоглави и глупи луѓе не мислам да си го губам времето.
Јас го почитувам вашето време посветено за да ми реплицирате али јас едноставно немам време да читам есеи,сепак фала што сте се потрудиле.
Ало дечко за тебе друг е муабетот, еден ден викаш се мислам меѓу пс4 и компјутер, утредента викаш отидов да си купам пс3
на крај знам дека ништо нема да купиш
Купив.![]()
А како за 1 ден смени мислење за 3 машини?