PlayStation 4

@Dexter26 жалам но немаш никаков контра аргумент,можеш да дробиш до утре ако сакаш и да си ја штитиш конзолата но факт е дека пц е подобар од конзола,прашај кој сакаш стручњак значи кого сакаш што е малку навлезен во компијутерите ќе ти го каже истово ,и една работа јас незнам како само можете да ги играте игрите со 30 фрејма во секунда и притоа да бидете задоволни со таа брзина,тоа за мене е ужасно бавно.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 17:47 ---
стварно си неинтелигетен .... ја ја играв диабло 3 на пц и графиката беше катастрофа коцки полоша и од икс бокс 360
Веќе ако се вреѓаме ти не само што не си интелигентен и глуп туку и не гледаш значи си потполно ќор ако веруваш во тоа што си го пишал ,па како може графиката на иксбокс да била подобра кога таму немаш ни anti-aliasing ни ништо.:facepalm:

@Dexter26 жалам но немаш никаков контра аргумент,можеш да дробиш до утре ако сакаш и да си ја штитиш конзолата но факт е дека пц е подобар од конзола,прашај кој сакаш стручњак значи кого сакаш што е малку навлезен во компијутерите ќе ти го каже истово ,и една работа јас незнам како само можете да ги играте игрите со 30 фрејма во секунда и притоа да бидете задоволни со таа брзина,тоа за мене е ужасно бавно.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 17:47 ---

Веќе ако се вреѓаме ти не само што не си интелигентен и глуп туку и не гледаш значи си потполно ќор ако веруваш во тоа што си го пишал ,па како може графиката на иксбокс да била подобра кога таму немаш ни anti-aliasing ни ништо.:facepalm:

срање е пц затоа сега еден експерт за тоа ми пиша меил

срање е пц затоа сега еден експерт за тоа ми пиша меил
Експертов сто посто е некој console fan boy како тебе и уште ако ти е пријател нема што да ме убедуваш понатаму ЛОЛ

Дури сега забележав дека си новајлија на форумов, а дали си новајлија и во светот на информатичката технологија, не знам.

Како и да е, аргументите говорат за самите себеси и секој има право на свое лично мислење, а ти не си исклучок.

Доколку го преферираш персоналниот компјутер над конзолата, тоа е твој избор.

И јас би го преферирал персоналниот компјутер над конзолата да не би биле високите цени на графичките картици и на процесорите.

Ако некој ме праша што препорачувам повеќе за повеќенаменска употреба, секако дека ќе им го препорачам персоналниот компјутер кој и јас го користам секојдневно за повеќенаменска употреба.

Ако некој ме праша што препорачувам повеќе за видео игри, но за екстремни гејмери кои сакаат максимални перформанси, ако парите не им претставуваат проблем, повторно ќе им го препорачам персоналниот компјутер.

Но ако некој ме праша што препорачувам повеќе за видео игри, а парите им претставуваат проблем, ќе им препорачам конзола која е хакната и на која можат да се играат пиратски копии од видео игри.

Инаку, кај конзолите од 8-та генерација PlayStation 4 и Xbox One видео игрите можат да се играат со 60 фрејмови, засега на прсти можат да се избројат тие видео игри, но во текот на 2014 година и понатаму, тој број значително ќе се зголемува.

Експертов сто посто е некој console fan boy како тебе и уште ако ти е пријател нема што да ме убедуваш понатаму ЛОЛ

ајде бе да играме гта 5 онлајн да видиме кој е појак....

упс заборавив твоето ограничено комјутерче неможе :(

2 години максимум со ова ке ги играш на максимум, ама ке можеш клипчињата да ги гледаш у хд уживај (y)

Две години на Ultra, две години на HIgh, две години на Medium, две години на Low, 8 години ќе има подобра графика и повеке fрејмови од конзолата:cool:

Две години на Ultra, две години на HIgh, две години на Medium, две години на Low, 8 години ќе има подобра графика и повеке fрејмови од конзолата:cool:
Јас мислам 8 години ќе терам на ултра со минимална доплата и тоа:cool:

Јас мислам 8 години ќе терам на ултра со минимална доплата и тоа:cool:

Друже абе зошто толку се ианетиш?
Ми зборуваш за ПС, кажуваш како све тоа легално треба да биде, лиценцирани игрици итн итн.
Ми кажуваш ПЦ, кажуваш само конфигурација, не пресметуваш пари за ОС, пари за игрици, или тоа не се важи?
Дека ќе најдеш ПЦ јак колку ПС4 мало морген. И само до утре може да се контраме.
Како и кај сите ПС, така и кај новиов ке излезе хак, прашање на време е кога. Така да за тие 25000ден. добиваш ултра јака конзола, што исто такво ПЦ би било миниум дупло поскапо.
И кои се тие експерти што тврдат дека ПЦ е боље? Се е релативно.
Ќе тргнам од мене, пред 5 год купив екстра јака машина што ден денес ја служам. Овие 5 години се играм на УЛТРА без никаков проблем, али баш од оваа година веќе тоа не е тоа, некои игри знаат да зезаат. И да, машината тогаш ме кошташе точно дупло од ПС4 (САМО ќуќиште, ами монитор, ами периферија?).
Така да ова што кажуваш дека ПЦ е поисплатливо и ПОЕФТИНО или сам се лажеш или со главата у ѕид маваш.

Друже абе зошто толку се ианетиш?
Ми зборуваш за ПС, кажуваш како све тоа легално треба да биде, лиценцирани игрици итн итн.
Ми кажуваш ПЦ, кажуваш само конфигурација, не пресметуваш пари за ОС, пари за игрици, или тоа не се важи?
Дека ќе најдеш ПЦ јак колку ПС4 мало морген. И само до утре може да се контраме.
Како и кај сите ПС, така и кај новиов ке излезе хак, прашање на време е кога. Така да за тие 25000ден. добиваш ултра јака конзола, што исто такво ПЦ би било миниум дупло поскапо.
И кои се тие експерти што тврдат дека ПЦ е боље? Се е релативно.
Ќе тргнам од мене, пред 5 год купив екстра јака машина што ден денес ја служам. Овие 5 години се играм на УЛТРА без никаков проблем, али баш од оваа година веќе тоа не е тоа, некои игри знаат да зезаат. И да, машината тогаш ме кошташе точно дупло од ПС4 (САМО ќуќиште, ами монитор, ами периферија?).
Така да ова што кажуваш дека ПЦ е поисплатливо и ПОЕФТИНО или сам се лажеш или со главата у ѕид маваш.
Не само што е поисплатливо туку и подобра графика и повеќе фрејмови дава,лиценцирани игри не ти требаат освен една две што планираш да ги играш онлајн за другото имаш piratebay а ова ps четворката дека ќе го хакнат малку сутра ќе се изначекаш едно добри 3-4 години додека го хакнат како со плејстејшн 3 така да со среќа во животот.

03.01.2014 - 15:54
Се мислам дали некој јак ПЦ да земам или 4-кава.

04.01.2014 - 12:52
Прееска бев и во Сити Мол и во ГТЦ да земам PS3

Исто така имаме член кој вика "земи прочитај нешто за компИјутери па после ќе правиме муабет"

ДО КАЈ ДОГУРА КАЈГАНО

Другар ако сакаш да играш игри на PC на Ultra и со 60fps ќе направиш една ваква конфигурација.
ЛОЛ глупости тоа за ако сакаш да играш на 4 монитори ете ги монторите во претпоследиот ред а за сингл монитор со 1440x900 резолуција мојата конфигурација е повеќе од доволна за на ултра и 60+ фрејмови во секунда.

ЛОЛ глупости тоа за ако сакаш да играш на 4 монитори ете ги монторите во претпоследиот ред а за сингл монитор со 1440x900 резолуција мојата конфигурација е повеќе од доволна за на ултра и 60+ фрејмови во секунда.

ЛОООЛ со i5 и HD 7870 ќе играш на ultra со 60fps :pos:

ЛОООЛ со i5 и HD 7870 ќе играш на ultra со 60fps :pos:
Не ќе играм туку ги играм бе тапчо за оваа резолуција конфигурацијава е топ туку толку се разбираш ти од компијутери та и овие другиве fanboys.

и пак ке немаш подобра графика од пс4 и пак нема тие игри да ги имаш и пак поише пари ке дадш :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom